Поредни скандали в Народното събрание. Този път дали да има

...
Поредни скандали в Народното събрание. Този път дали да има
Коментари Харесай

Депутатите излизат във ваканция по време на предизборната кампания

Поредни кавги в Народното събрание . Този път дали да има почивка за депутатите по време на предизборната акция

Предложението бе импортирано от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи , съобщи „ NOVA “. Поправката в правилника до известна степен бе предстояща след измененията в Конституцията, които плануват Народното събрание да продължи да работи даже и след съставянето на служебно държавно управление. 

Опозицията обаче се разгласи остро срещу това предложение . Те смятат, че неговата единствена цел е да бъде заглъхнал гласът им преди вота . Петър Петров от Политическа партия „ Възраждане “ разяснява, че се търсела групова безнаказаност, тъй като на власт продължавала да бъде обединението на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. 

От своя страна вносителите оповестиха, че тези промени в правилника били наложителни, тъй като в противоположен случай депутатите щели да се овъргалят в тиня

Така се стигна до разгорещи разногласия в пленарната зала, като от Има Такъв Народ нападнаха и ПП-ДБ, че не взимат отношение по въпроса. 

В последна сметка бе решено народните представители да излязат във почивка един месец преди изборите 2 в 1 на 9 юни . Така последният работен ден на депутатите най-вероятно ще бъде преди Великден. 

Заради контракта сред „ Булгаргаз “ и „ Боташ “: ПП-ДБ желае изключително съвещание на Народното събрание

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР