Поредната церемония на розите доведе до раздяла с поредната кандидатка

...
Поредната церемония на розите доведе до раздяла с поредната кандидатка
Коментари Харесай

Ергенът Алек неочаквано изгони Васка, зрителите са раздвоени за представянето й

Поредната гала на розите докара до разлъка с следващата кандидатка за сърцето на Алек. Този път без роза остана една от любимките на феновете – Васка Джурова от Гоце Делчев, която се бе дегизирала като гримьорка в първия епизод на риалитито.

Именно нейните успокоителни думи тогава към глътналия граматиката си ерген, както и естествената й хубост, бързо трансфораха Васка в фаворитка на феновете в обществените мрежи.

Но след запаметяващия се дебют в идващите епизоди Васка просто изчезна от обективите и стоеше по-скоро като непряк наблюдаващ, в сравнение с като деен участник в бурните събития в имението.

Тя рядко търсеше контакт с Алек и разумно той я отпрати.

„ Пожелавам ти да намериш същинската обич “, сподели му на изпроводяк Васка, като не личеше да е доста съкрушена от раздялата с ергена.

Макар след това пред камерите полуразплакана да съобщи: „ Започнах да изпитвам в действителност много мощни усеща към него и за мен това е потрес “. 

Във фейсбук феновете са раздвоени от решението на Алек – някои са на мнение, че е постъпил неуместно да отпрати момичето с естествена красота, до момента в който други го поддържат, като настояват, че Васка е била доста статична и не е пристигнала да търси любовта, а да сплетничи със своя другарски лагер.

„ Отиде си най приятното момиче,беше ми любимец “, „ От самото начало на предаването Васка е доста отрязана от продукцията. Най-вероятно се е издънила нещо доста съществено, тъй като тя беше изгонена и осъдена без ефирно време. “, „ Много безхарактерна,стоеше като статив,никакъв интерес към Алек,занимаваше се с интриги и злословия. “, гласят разнопосочните мнения.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР