Поредната изненадваща развръзка се разигра със знаковия герой от ъндърграунда

...
Поредната изненадваща развръзка се разигра със знаковия герой от ъндърграунда
Коментари Харесай

Сензация в БЛИЦ! Нова развръзка с ареста на знаков играч

Поредната изненадваща развръзка се разигра със знаковия воин от ъндърграунда Георги Семерджиев - Жоро Шопа, научи БЛИЦ от два самостоятелни източника.

Медията ни заяви първа в петък, че известният под земята необут е бил арестуван на иберийския полуостров по съмнение в съпричастност към незаконна група дружно с двама видни български хотелиери. След къс престой зад решетките в Испания, обаче, той е бил пуснат на независимост.


Георги Семерджиев

Въпреки събраните голям брой солидни доказателства против него и материали, които българската прокуратура е изпратила на сътрудниците си в чужбина.

Пускането на Семерджиев не е първото през тази година. Преди към пет месеца той бе арестуван в Барселона по обвиняване, че е укривал семейство Арабаджиеви. Още на другия ден, обаче, той бе освободен. По информация на БЛИЦ сходна драма с него се разиграва и в Швейцария.

Явно Семерджиев или има отличен юристи, или оказва подпомагане на интернационалните европейски служби. Няма по какъв начин по различен метод да се изясни неговото придвижване напред - обратно сред килията и свободата.

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР