Поредната българска телевизионна продукция завладява малкия екран от днес. Първият

...
Поредната българска телевизионна продукция завладява малкия екран от днес. Първият
Коментари Харесай

Дървото на живота стартира от днес

Поредната българска телевизионна продукция превзема дребния екран от през днешния ден. Първият епизод на " Дървото на живота " ще се излъчи довечера от 21 часа по NOVA .

През 2013 година " Дървото на живота " започва по към този момент несъществуващата TV7. Първият сезон стартира на 3 март, а вторият - на 22 септември. Сега Любо Нейков и Евтим Милошев са продали правата за лъчение на NOVA и епизодите ще се завъртят още веднъж в ефир.

Сериалът е исторически и пресъздава времето след оповестяването на Независимостта през 1908 година Паралелно с историческите процеси и измененията в обществото, " Дървото на живота " наблюдава и битието на огромното и заложно семейство Вълчеви от Видин .

 Снимка 332774

Докато Наум Шопов-младши започва фотосите не петия сезон на " Откраднат живот ", татко му Христо Шопов чака с неспокойствие да се види още веднъж на дребния екран . Той влиза в ролята на Йордан Вълчев, офицер от българската войска, македонски въстаник и по-големия наследник на главата на семейството Асен.

" Имам особено отношение към сериала " Дървото на живота " и доста го обичам. Даже не го назовавам сериал. За мен е освен това. Това е един от плановете, за които скърбя, че е зад гърбът ми, а не ми предстоят ", показа Христо Шопов.

 Снимка 332775

Друга звезда от актьорския състав - Владо Карамазов, също изрази неспокойствие , че историческият сериал още веднъж ще се излъчва на дребния екран. " Рядко се събират толкоз доста положителни артисти на едно място. Случиха ни се доста хубави неща по време на фотосите и всички доста го обичаме. Щастлив съм, че ще стигне до толкоз доста хора ", показа той пред NOVA.

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на Яну 8, 2018 в 2:11 PST

Луиза Григорова също е част от продукцията в ролята на Яна , прислужница в дома на семейство Вълчеви. " От през днешния ден по NOVA започва излъчването на най-хубавия, най-смисления, най-красивия български сериал " Дървото на живота "! Толкова същински и трогателен, че напряко изпитвам завист на тези, които ще го гледат за първи път ", показа тя в Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР