Поредна пернишка трагедия в кревата на Джулиана Гани ще развлича

...
Поредна пернишка трагедия в кревата на Джулиана Гани ще развлича
Коментари Харесай

Панаир! Джулиана Гани си хвана нов тъпкач, изгонила Теодор гол като пушка

Поредна пернишка покруса в леглото на Джулиана Гани ще развлича клюкарите тази есен. Силиконовата инфлуенсърка завъди нов ухажор, който се подвизава в обществените мрежи с прякор stoillov1, и изгони от къщи бащата на второто си дете Теодор.

 

За да е цялостен цирка, Джулката прибрала дебитната карта на някогашния си и отпрашила с новото завладяване на отмора.

 

В нощния елит от дълго време се мълви, че разтропаната парясница била сложила изискване на Теодор, че ще спи с който си желае, тъй като тя носи парите в фамилията. Джулиана имала право да бръмчи по чужбина с богати любовници, както и да върви по квартирите на небогати културистчета, които да чешат мръснишкия й нагон.

 

Нещастният татко на втория й наследник й Кай имал възбрана да стачкува и можел единствено да сменя памперсите на бебето, да се върти край печката и да си почесва рогата, гаврят се познати на двойката.

 

 

Сигурна, че и този път Теодор ще пази брачното ложе чисто до момента в който я няма, Джулката отпрашила на следващата почивка с новия си ухажор stoillov1 преди дни. Излишно е да споделяме, че овехтялата силиконка платила целия харч и даже планувала джобни за тъпкача си, до момента в който двамата й сина и втория й мъж трябвало да се оправят както намерят.

 

Този път обаче Теодор не издържал на унижението и почнал да си написа с няколко мадами в Инстаграм като даже дръзнал да излезе на кафе с една от забивките си. В припадък на гняв и алкохолно замайване, той изпратил селфи на жена си с цел да й натрие носа.

 

 

Смелостта обаче му изиграла неприятна смешка, тъй като още с кацането си на родна земя, Джулиана му събрала партакешите и го изритала от къщи гол като пушка, без да се трогне от рева на невръстния си наследник, който плачел за баща.

 

Сега клетият рогоносец ще би трябвало да си търси квартира и нова работа, а Джулиана Гани най-накрая е свободна птичка, издават информаторите ни от нощна София.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР