Поредна грозна престрелка между Румен Радев и ГЕРБ дори в

...
Поредна грозна престрелка между Румен Радев и ГЕРБ дори в
Коментари Харесай

Грозно! Радев и ГЕРБ се ръфат на Съединението

Поредна грозна престрелка сред Румен Радев и ГЕРБ даже в деня на Съединението. Най-грозно бе, че ябълката на раздора стана венец, положен пред паметната плоча в хана на Тома Кацигра в Първенец. Венецът бе подложен от Жени ГЕРБ. Поднесоха го дамите от ГЕРБ, дружно с регионалния началник на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова и общинския началник на ЖГЕРБ в Родопи Росица Войводова. След това обаче ГЕРБ разгласи, че протоколът на Румен Радев го е изхвърлил, тъй като желал цветята от президента да са първи.

„ Грозна и неуважителна проява с една единствена цел – „ да не пречим “ на Радев. За подред път този, който би трябвало да сплоти в деня на Съединението - разедини хората “, разясниха от ГЕРБ-Пловдив област.

Ответният удар не закъсня. Твърдението на Политическа партия ГЕРБ, че протоколът на президента е изхвърлил венец, подложен от тяхна партийна конструкция по случай Съединението на Княжество България и Източна Румелия в село Първенец, изрично не дава отговор на истината, разгласи прессекретариатът на президента. Разпространяването на сходна неистина е недостойна демонстрация на партията в Деня на национално единство, се споделя още в позицията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР