Поредна бляскава премиера очаква киноманите в третата седмица на осмото

...
Поредна бляскава премиера очаква киноманите в третата седмица на осмото
Коментари Харесай

Вдъхновяваща премиера и екшън в третата седмица на Треска за Оскари

Поредна блестяща премиера чака киноманите в третата седмица на осмото следващо издание на емблематична за KINO NOVA акция "Треска за Оскари ". Най-често номинираната звезда в историята на премиите "Оскар " Мерил Стрийп ще покаже за следващ път умеенето си с лекост да се превъплъщава в разнообразни облици в биографичната премиера "Флорънс ". Тя влиза в ролята на богатата наследница от XX в. с вдъхновяваща история – Флорънс Фостър Дженкинс, която не може да пее. Този факт напълно не я стопира в преследването на популярност като оперна певица и превръщането й в същинска сензация, която съумява да си проправи път даже до "Карнеги Хол " през 1944 година За впечатляващото си осъществяване Мерил Стрийп получава и номинация "Оскар " за "Най-добра основна женска роля” в един от най-хубавите и обсъждани филми за 2017.

След премиерата в понеделник следва същинско пиратско премеждие за холивудските любимци - Джони Деп, Орландо Блум и Кийра Найтли. От вторник до четвъртък феновете ще могат да видят първите три кино лентата от хитовата поредност "Карибски пирати " – "Проклятието на черната перла " на 20 февруари, "Сандъкът на мъртвеца " 21 февруари и "На края на света " на 22 февруари от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Петъчната вечер ще бъде превзета от история, която се развива по време на династията Кин в Китай в продукцията с 10 номинации и 4 награди "Оскар " – "Тигър и Дракон ". Режисираната от Анг Лий лента е един от най-успешните и известни филми за бойни изкуства с фентъзи детайли през новото хилядолетие. Не пропускайте развръзката в приключенския филм изпълнен с обич, закононарушение и наказване на 23 февруари по KINO NOVA.

В събота киноманите ще могат да видят считания за един от най-хубавите и завладяващи ленти в историята на киното, пресъздаващ същински събития от живота на една спорна фигура – Томас Едуард Лорънс във кино лентата номиниран за 10 и спечелил цели 7 награди "Оскар " филм – "Лорънс Арабски ". В 21.00 ч. по KINO NOVA той ще сплоти враждуващи арабски племена и ще ги поведе против турците по време на Първата международна война.

Третата седмица на "Треска за Оскари " ще завърши с драмата на Куентин Тарантино с присъединяване на Брад Пит, Кристоф Валц, Мелани Лоран, Даян Крюгер и Илай Рот – "Гадни копилета ". По време на Втората международна война отряд американски бойци евреи, познати като "Копилетата ", са особено вербувани и изпратени в окупираната от нацистите Франция. Ще съумеят ли те да вдъхнат смут във враговете си, ще разберете на 25 февруари от 21.00 ч. единствено по KINO NOVA.

Не пропускайте премиерата и звездните кино ленти на "Треска за Оскари " всяка вечер от 21.00 ч. единствено в ефира на KINO NOVA. А всеки понеделник най-запалените киномани да завоюват и награди. За да вземат участие в играта, всички искащи би трябвало да гледат деликатно премиерния филм в 21.00 ч. и когато видят известието "Играй на FB/Kinonova ", да посетят Фейсбук страницата на KINO NOVA. Там ще намерят линк, оповестен за къс интервал от време с регистрационна форма, която да попълнят за присъединяване.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР