Поредна абсурдна ситуация по пътищата. Полицията залови 15-годишен да шпори

...
Поредна абсурдна ситуация по пътищата. Полицията залови 15-годишен да шпори
Коментари Харесай

Пълен абсурд! 15-годишен подкара мицубиши, баща му опита да ...

Поредна неуместна обстановка по пътищата. Полицията залови 15-годишен да шпори с мицубиши, а в колата да се возят татко му и вуйчо му.

Около 01.30 часа през нощта униформени правили своите задания по обезпечаване на сигурност на придвижването на Подбалканския път, в региона на село Анево. Тогава по трасето карал 15-годишния. Полицейският екип подал сигнал за прекъсване на лекия автомобил. Младежът обаче вместо да извърши разпореждането, настъпил газта, ускорил и траял в посока Сопот.

Служителите на реда се качили в патрулката и тръгнали след колата. След гонка, траяла няколко минути, мицубишито било спрян наложително. Случаят обаче шокирал униформените. Проверката открила, че зад кормилото е младеж на 15 години, който вози татко си и вуйчо си, и двамата очевидно под влияние на алкохол. За да осуетят дейностите на чиновниците, единият от мъжете им предложил пари за почерпка, а другият напряко подхвърлил в патрулната кола банкнота от 50 лв.. Служителите на реда не взели парите. Последвали арести. И двамата са отведени за едно денонощие в полицейския арест. По случая към този момент е формирано бързо произвеждане. На бащата е формиран акт, че е позволил шофирането на неправоспособния си наследник, а на колата са свалени регистрационните табели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР