Поредицата ще съдържа 17 видеа по сценарий и режисура на

...
Поредицата ще съдържа 17 видеа по сценарий и режисура на
Коментари Харесай

БНТ и ЮНЕСКО с проект за популяризиране на българското културно наследство, Муньос снима видеата

Поредицата ще съдържа 17 видеа по сюжет и постановка на Китин Муньос, дипломат на благосклонност на ЮНЕСКО, които ще станат част от световната акция „ Следващите 50: Световното завещание като източник на резистентност, човечност и нововъведения “, оповестиха от Българска национална телевизия.

Българска национална телевизия подписа контракт с ЮНЕСКО за реализацията на взаимен план за разпространение на българското културно завещание по света.

Поредицата ще съдържа 17 къси видеа, снимани от екип на публичната телевизия по сюжет и постановка на Китин Муньос, които ще се излъчат по Българска национална телевизия. Видеата ще бъдат на български, испански, френски, британски и арабски, като ще се популяризират по информационните канали на ЮНЕСКО.

„ Проектът на Българска национална телевизия с ЮНЕСКО и Китин Муньос е резултат от доста взаимни старания. Страната ни има с какво да се гордее и популяризирането на българското културно завещание е значима част от задачата ни на социална медия. Радвам, че още веднъж ще имаме опция да допринесем в построяването на културен мост, представяйки България пред света “, споделя генералният шеф на Българска национална телевизия, Емил Кошлуков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР