Поредица от известни водещи на BBC News е казано, че

...
Поредица от известни водещи на BBC News е казано, че
Коментари Харесай

Пет жени звезди на BBC News са „принудени да кандидатстват отново за работа и са изправени пред понижение“

Поредица от известни водещи на BBC News е казано, че би трябвало да аплайват още веднъж за работа в корпорацията, откакто бяха свалени от ефир предходната година.

Мартин Кроксал, Карин Джаноне, Гийта Гуру-Мърти, Касия Мадера и Анита Маквей не са били виждани на екрана от девет месеца – и има огромна възможност някои от тях да не се върнат още веднъж в Beeb. Петте водещи наподобява са жертви на сливането сред BBC News Channel и BBC World News - до момента в който самата BBC сега се пробва да откри способи да понижи разноските си с £500 милиона на година.

Жените бяха не са съумели да намерят длъжности за основен презентатор в новообединения канал и в този момент им е казано, че би трябвало да аплайват още веднъж с вярата да получат една от двете налични функции на основен кореспондент. Ако не съумеят, на водещите може да бъде препоръчана роля, която вместо това ще се смята за „ намаление “.

Deadline оповестява за драмата с човешките запаси, заявявайки: „ Жените не реализираха триумф предходната година в притегля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР