Пореден случай на шофьор, блъснал колата на друг и избягал.

...
Пореден случай на шофьор, блъснал колата на друг и избягал.
Коментари Харесай

Бус удари кола и избяга. Сливналия призова за помощ СНИМКИ

Пореден случай на водач, блъснал колата на различен и избягал. Този път казусът е от Сливен, а пострадалият прикани:

" Ако някой познава индивида с този бус, който ме удари и избяга, апелирам да ми написа, с цел да се свържа с него. Ако не, на следващия ден на обяд отивам в КАТ и те ще го намерят. "

Сливенлии обаче не са съгласни с " мирното " споразумяване на спора и поучават притежателя на потърпевшата кола да не чака до на следващия ден:

" А за какво ще чакаш до на следващия ден? Нима не знаеш, че желязото се кове горещо? Той те блъснал и избягал. Какво очакваш и чакаш? Да го издириш и да му се молиш за двустранен протокол ли. Сигурно той единствено това чака с неспокойствие сега. Отиди в полицията и си оправи нещата, имаш номера на буса от едната фотография. "

" Този образец, в случай че е имал желание да се оправяте, нямаше да избяга, рационалното е без да го чакате, да се обадите в КАТ и да го намерят. Според мен такива не заслужават човешко отношение... "

Други обаче се съмняват изобщо в триумфа на начинанието на пострадалия водач, тъй като:

" Ако вероятно се стигне до съд, тези фотоси от камери ще бъдат оповестени за оскъдни заради обстоятелството, че са взети от лица, разнообразни от законовите, както и от Закона за отбрана на персоналните данни. Успех въпреки всичко, доста е неприятно, и на мен ми се е случвало.
П.С. И още нещо, огромна неточност е да се разгласяват сходни изявления... трябваше със фотосите в КАТ и по този начин. "

А вие какво мислите? Как съгласно вас да реагира човек в сходна обстановка?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР