Пореден случай на опасно шофиране, споделен в социалните мрежи. Шофьор

...
Пореден случай на опасно шофиране, споделен в социалните мрежи. Шофьор
Коментари Харесай

Пореден случай! Шофьор се похвали как с луксозния си автомобил вдигнал 300 км/ч

Пореден случай на рисково шофиране, споделен в обществените мрежи. Шофьор се похвали по какъв начин с първокласния си автомобил вдигнал 300 километра в час.

Под музикален акомпанимент и при ограничаване от 120 километра в час водачът натиска педала на газта, а километражът удря съвсем 300 километра в час.

Николай Радев дефинира себе си като лекар, а във фейсбук профила си е написал, че е национален врач. От изявления в обществените мрежи излиза наяве, че е диджей. Мъжът е удостоверил пред bTV, че той е карал. 

А клипове с сходна скорост, оповестени от него, има още. В друго видео споделя, че е " очарован от новия сектор на автомагистрала " Струма “.

От Столична дирекция на вътрешните работи споделиха, че данните от клипа не са задоволителни, с цел да бъде направена инспекция.

" По закон превишената скорост следва да бъде открита с техническо средство “, се споделя в писмената позиция на Столична дирекция на вътрешните работи.

От Асоциацията на потърпевшите при произшествия ще алармират прокуратурата, а  при доказване на закононарушение – наказването е до три години затвор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР