Пореден случай на насилие на съпруг над жена му и

...
Пореден случай на насилие на съпруг над жена му и
Коментари Харесай

Жертва на брутално домашно насилие с покъртителна изповед

Пореден случай на принуждение на брачен партньор над жена му и институциите още веднъж са безпомощни. Тя е малко над 40 години и е под систематичен тормоз. Вече не помни от кой момент. Той е в процедура на бракоразвод, има забранителна заповед да приближава дамата. Никоя от тази ограничения обаче не стопира насилието в фамилията. Записи на заканите са предоставени и на полицията, оповестява bTV.

Гледах неотдавна фотоси от едни фамилни ваканции по какъв начин се забавляваме, усмихнати сме всички и се сещам за обособени случки по какъв начин разруши стъкло в лицето на майка ми или по какъв начин мен ме заплашва, че ще ми извади очите, споделя синът. Жената споделя, че се срами да опише на всички какво се случва с нея и се опасява. За един ден съдът издава забранителна заповед на мъжа.

Жената отива в районното да я занесе и стартират законовите страдания. Те споделиха, че не могат да я вземат по този всекидневен метод от мен и ще чакат публично да я получат от Районния съд. Въпреки всичко, служителите на реда бяха доста съдействащи и споделиха: " ОК, ние ще я имаме, в случай че нещо има, незабавно се обаждайте, описа пострадалата. За последния месец мъжът е бил арестуван за 24 часа, само че след това тормозът стартира още веднъж. Нищо не мога да направя оттук нататък. Аз съм направила всичко, което законът разрешава.

Депозирала съм 4 тъжби в Районна прокуратура. Има предписание от Районна прокуратура да се организира следствие в съответното районно. И аз крещя " Добре, какво да върша " - " Ами, обадете се на 112 ". Ние звъним на 112. Те стартират да ме питат по какъв начин се споделям, къде пребивавам, от кой град съм… В бракоразвод ли са с мъжа й. Какво значение има дали е в бракоразвод или не е, продължава разказът на дамата.

Някой тропа на вратата. С шутове се пробва да разбие вратата. След като е звънял и е заплашвал, за какво да не бъде заключен - хайде, не заключен, арестуван за 24 часа най-малкото, пита синът.

Със подпомагане на служителите на реда от Четвърто районно ръководство по-късно насилникът беше признат в " Курило ". Според дамата сега институциите у нас са с вързани ръце, а законът за домашно принуждение не е разумен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР