Пореден случай на брутално поведение на шофьор на пътя в

...
Пореден случай на брутално поведение на шофьор на пътя в
Коментари Харесай

Такси блъсна майка и дете в София, а после избяга

Пореден случай на брутално държание на водач на пътя в София шокира обществеността. В него, като по знамение, невредими се отървават майка и дете, които се разминават единствено с уплах. Те едвам не са прегазени, до момента в който пресичат измежду бял ден в столичен квартал.
Прочетете още
Видеото е от преди броени дни – от 6-и април. Качено е в една от огромните групи в обществената мрежа Facebook: „ Надежда – моят квартал “. Публикувано е в сряда следобяд, с парещ зов да се открият свидетели на случката.

От фрагментите се вижда ясно как майка, хваща за ръка сина си – момче на забележима възраст към 10 години, с цел да пресекат наоколо до учебно заведение: 54 СУ „ Свети Иван Рилски “ в ж.к. „ Лев Толстой “. Майката е с раница на гърба, момчето е с колело, което бута по платното.

В този миг, когато съвсем са пресекли, двамата са връхлетени от жълт автомобил – евентуално такси. Шофьорът на таксито ги блъска и най-безцеремонно продължава по пътя си, без да спре, без даже да понижи скоростта, без да им окаже първа помощ, или най-малко да се увери, че са добре.

„ В „ Толстой “, при 54-о учебно заведение и избяга без да му мигне окото. Търсят се очевидци на случката или най-малко номер на колата. Майката и детето са добре “, споделя Надежда Дойчева, която разгласява клипа.

Майката и детето се разминават без тежки наранявания и последствия заради две аргументи: таксито се движи с ниска скорост, тъй като платното сред блоковете е тясно, а след удара, майката и детето падат върху трева, която омекотява удара.

От фрагментите се вижда по какъв начин дамата се изправя бързо, изправя на крайници и сина си, прегръща го, като че ли все още в потрес от случилото се и го успокоява.

Шофьорът бяга от мястото и сега се търси, търсят се и инцидентни минувачи, които са станали очевидци на случая, който се разиграва в междублоково пространство.

Видеокадрите се споделят в разнообразни групи във Фесйбук и провокират вълна от отвращение. Реакциите и споделянията са хиляди, а в мненията под видеото консуматори осъждат постъпката на водача и съчувстват на блъснатите майка и дете, написа БТВ. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР