Пореден случай на агресия на пътя в София. По думите

...
Пореден случай на агресия на пътя в София. По думите
Коментари Харесай

Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето... Бабаит нападна шофьорка

Пореден случай на експанзия на пътя в София. По думите на Николета Ваклинова в събота вечер е била нападната от чужд мъж, до момента в който била в автомобила си. Това е станало на бул. " Акад. Ив. Гешов ".

В резултат - с юмрук било счупено страничното огледало и стъклото на шофьорската врата. Ваклинова е с пострадвания по лицето и ръцете, предава Нова тв.

По думите ѝ до случката се е стигнало след засичане по нехайство от нейна страна.

Ваклинова пътувала от бул. „ България ” в посока Медицинска академия. В един миг другият автомобил стартира преднамерено да я засича, до момента в който я принудил да спре.

„ Човекът слезе от колата и потегли нападателно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този миг осъзнах, че евентуално не съм го видяла поради метеорологичните условия и съм го засякла.

Свалих си малко стъклото, започнах да му се оправдавам, само че той ми счупи прозореца и страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето. Той се качи на колата и си потегли. Много се уплаших ”, описа Ваклинова.

Тя се обадила на телефон 112. На място пристигнала и кола за спешна помощ, която промила раните на дамата. Тя е дала показания.

От полицията споделят пред медията, че мъжът е арестуван още на идващия ден за 24 часа, след което мярката е удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. Материалите ще бъдат изпратени на прокуратурата.

Съпругът на Николета – Николай Ваклинов, който е капитан на националния тим по баскетбол на колички, е засегнат, че никой не е спрял да помогне на брачната половинка му.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР