Пореден провал за Григор Димитров Григор Димитров: Жаден съм за

...
Пореден провал за Григор Димитров Григор Димитров: Жаден съм за
Коментари Харесай

Гришо откровено за Женева, Ролан Гарос и...

Пореден неуспех за Григор Димитров Григор Димитров: Жаден съм за триумфи

Най-добрият български тенисист Григор Димитров преодоля квалификациите, само че отпадна в първия кръг на шампионата на червени кортове в Женева (Швейцария).

Димитров отпадна от аржентинеца Федерико Делбонис с 6:1, 4:,6, 2:6, само че съобщи, че срещите от конкуренцията са му дали опция да тества нови неща преди " Ролан Гарос ".

" Тази седмица фокусът за мен беше преместен към други неща. Не толкоз върху резултатите. Опитвах нови неща, разнообразни позиции на корта, разнообразни разновидности на игра, разнообразни проекти. Трябва да призная, че първият сет беше доста добър за мен ", разяснява Димитров.

На шампионата в Женева той игра за първи път под управлението на новия си персонален треньор Радек Щепанек.

" Бях доста, доста удовлетворен от представянето си, само че във втория и в третия сет не съумях да продължа по същия метод и не направих нещата по този начин, както в първия... Честно казано, за мен има доста позитиви. Седмицата беше добра. Тренирах крепко всеки ден, не съм имал никаква отмора. Направих основа за " Ролан Гарос ", където ще опитам да реализира по-добри резултати ", сподели Димитров.

Откритото състезание на Франция по тенис започва в неделя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР