Пореден протест на близки и роднини на Димитър Малинов се

...
Пореден протест на близки и роднини на Димитър Малинов се
Коментари Харесай

„Малко сме – силни сме“! Близки на Митко от Цалапица не искат делото срещу близнаците да започва утре

Пореден митинг на близки и родственици на Димитър Малинов се организира в Цалапица. Десетки се събраха, с цел да изискат обективен углавен развой за забърканите в зверското ликвидиране на младежа.
Прочетете още
С крясъци „ Малко сме – мощни сме “ тълпата прикани стартът на делото против двамата близнаци Динкови да бъде отсрочен. Той е очакван за на следващия ден.



Протестиращите са безапелационни, че няма да се откажат, до момента в който не стигнат до истината по отношение на закононарушението. Те споделиха, че водещото им искане е делото да не стартира преди довеждането на обвинения за убийството Рангел Бизюрев. Те считат, че неговият разпит ще промени напълно хода на правосъдния развой и само по този начин, ще бъде разкрита обективната истина и няма да останат ненаказани участниците в жестокото ликвидиране.

Припомняме, че преди дни на предишен митинг майката на убитият Митко показа пред медиите, че преди дни единият от близнаците се обадил по телефона на собствен другар и му споделил, че на 26 февруари излиза на независимост. Тя добави още, че разполага с фрагменти от охранителни камери, на които се виждат пет силуета дружно с този на Димитър Малинов. Кадрите са от момента, когато се счита, че е осъществено убийството и по думите й може да става въпрос и за четвърти човек, който е бил очевидец и възможен участник в закононарушението.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР