Пореден наглец от Враца се включва в конкурса Паркирам неграмотно“,

...
Пореден наглец от Враца се включва в конкурса Паркирам неграмотно“,
Коментари Харесай

Да паркираш по врачански! Наглец заряза таратайката си по неграмотен начин /снимки/

Пореден наглец от Враца се включва в състезанието „ Паркирам необразовано “, научи организация BulNews. В групата I see you КАТ-Враца (област) съзнателен жител е качил фотоси на лек автомобил „ Форд “ с регистрационен номер Вербовъчна разработка 5933 Водоснабдителна система. На фрагментите се вижда, че колата е спряна на бул. „ Втори юни “, край пожарната. От фотосите някой може да се обърка и да реши, че возилото е „ паркирано “ от някой арабин, каквито обаче в града ни няма. Това ни навежда на мисълта, че водачът на остарялата кола или прекомерно доста е бързал за някъде, че да я зареже по този начин, или пък дотолкоз се разгръщат опциите му зад кормилото и давайки всичко от себе си, е съумял да реализира единствено този резултат, който е безразсъден. 
Каквато и да е повода за по този метод троснатата кола обаче, това по никакъв метод не оправдава нейния лидер. Освен, че тя заема цялата дясна лента в посока светофара на „ Ахат “, предната ѝ част е стъпила на тротоара, което е всичко друго, само че не и вярно паркиране.
Веднага под поста на индивида започнаха да валят всевъзможни мнения. Повечето хора признават, че сходни гледки в региона са чести и към този момент не им прави усещане. Други пък се нервират на селското осъществяване и са на мнение, че сходни гледки биха били естествени единствено за хора от провинцията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР