Пореден инцидент заради каране с превишена скорост - шофьор помете

...
Пореден инцидент заради каране с превишена скорост - шофьор помете
Коментари Харесай

Шофьор помете автобусна спирка пред общината във Велико Търново

Пореден случай поради каране с превишена скорост - водач опустоши автобусна спирка и улична лампа пред общината във Велико Търново.

Вижте фотоси от мястото на злополуката

Сигналът за случая е подаден малко след среднощ, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Водачът е сниман от уеб камерата на общината, а фрагментите, които бяха публикувани в обществените мрежи, демонстрират, че автомобилът напуща пътното платно, качва се на тротоара, събаря махленски дирек за осветяване, опустошава няколко дървета и се забива в спирката, без да има следи от спирачен път.

В региона не е имало минувачи, по тази причина и потърпевши хора няма, лидерът е откаран без заплаха за живота в Центъра за незабавна здравна помощ. Мъжът е 20-годишен, като е тестван за алкохол и опиати. Резултатите са негативни, само че е назначена и кръвна проба, допълниха от МВР-Велико Търново.

Образувано е досъдебно произвеждане за нанасяне на материални вреди в значими размери. Рано тази заран стартира почистването на региона и възобновяване на вредите от екипи на Общинското дружество " Зелени системи " и компанията, поддържаща уличното осветяване в града.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР