Пореден инцидент с пиян и дрогиран шофьор – този път

...
Пореден инцидент с пиян и дрогиран шофьор – този път
Коментари Харесай

Докога? Пиян и дрогиран младеж помете пешеходец в Монтанско

Пореден случай с пийнал и дрогиран водач – този път в Монтанско. Младеж е помел с колата си пешеходец, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 
Произшествието е станало към 40 минути след среднощ във вторник в берковското село Мездрея. 25-годишен мъж карал лекия си автомобил „ Опел Астра “ на коктейл от алкохол и опиати. На улица " Главна " в селото, той не обезпечил задоволително странично разстояние при разминаване и блъснал 44-годишен пешеходец, намиращ се на пътното платно.
Пострадалият неотложно е превозен с кола за спешна помощ към незабавния център в Берковица. Подробности за положението му все още няма. 
Младежът е хванат от полицията малко по-късно в селото.  Направените му проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции отчели 1.20 в издишания от него въздух и позитивна проба за приложимост на амфетамини. 
Шофьорът е отнесъл 4 акта по Закона за придвижване по пътищата и е арестуван в ареста за 24 часа. Въпреки това, проверяващите открили, че пешеходецът също носи виновност за произшествието и съставили акт и на него. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР