Пореден инцидент беляза снощния ожесточен епизод на "Игри на волята",

...
Пореден инцидент беляза снощния ожесточен епизод на "Игри на волята",
Коментари Харесай

Русото изкушение на Игри на волята претърпя инцидент - slava.bg

Пореден случай беляза снощния яростен епизод на "Игри на волята ", като този път пострада русото прелъщение на формата - Красима. Силиконовата русокоска от тима на Жълтите ненадейно пострада, откакто падна край басейна в Резиденцията. В резултат сега тя е с контузия на крайници, която най-малко към този момент не наподобява по никакъв начин обнадеждаващо и след решение на медицинския екип, тя получи безапелационна възбрана за присъединяване в утрешния конфликт за избавление.

Иначе в извънредно оспорвана и равностойна игра Милена съумя да извоюва победа за Приключенците във втората за седмицата в напрегната номинационна борба, която включваше плуване в бурно море, скок от 3-метров трамплин, бягане и редене на пъзел на платформа във въздуха.

 undefined

Както нормално племенният съвет при Бойците мина извънредно с напрежение и още веднъж бе изпълнен с обвинявания, разпределения по лагери, остри реплики и изненадващи номинации. Макар че всички бяха на мнение, че отговорен за загубата в номинационната борба е Калоян, никой не го номинира.

Племето уточни още веднъж две дами – Соня и Мани, които не бяха сюрпризирани от развоя на номинациите. Въпросът в този момент е освен кой ще оцелее в борбите и кой ще си тръгне от най-екстремното съревнование в родния тв ефир, само че и кой ще застане на мястото на ранената Красима.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР