Пореден ден със смъртен случай от коронавирус в Монтанско. След

...
Пореден ден със смъртен случай от коронавирус в Монтанско. След
Коментари Харесай

Пореден ден с жертва на коронавируса в Монтанско, карантинираха група в детска ясла

Пореден ден със смъртен случай от ковид в Монтанско. След като месеци наред умрелите пациенти с подлата болест се брояха на пръсти, единствено за последната седмица те доближиха трвожно висок брой.
Вчера е умрял 66-годишен мъж, оповестяват от Регионалната здравна ревизия. С него жертвите на заболяването от началото на пандемията в региона стават 1178.
Вчера в Монтанско са открити 34 нови случая на COVID-19 зараза. От новозаразените лица най-младият е на 18 години, а най-възрастният - на 89 години.
Остава изключителната обстановка и в детска ясла „ Звездица “ в Лом. В понеделник съобщихме за чиновник на забавачката, дал позитивна проба за ковид, поради която бяха карантинирани 8 деца и двама души от личния състав. Вчера обаче е регистриран нов позитивен тест на чиновник в детското заведение и под карантина са сложени още 22 деца и 5 души от личния състав.
Към днешна дата със болестта се борят 206 поданици на региона, а 17 от тях са в болница. 189 от диагностицираните са на домашно лекуване, а 242-ма са сложени под домашна карантина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР