Пореден брутален екшън с участието на Стефан Емилов-Мачката е имало

...
Пореден брутален екшън с участието на Стефан Емилов-Мачката е имало
Коментари Харесай

Ексклузивно! Брутален екшън с Мачката във Врачанския затвор

Пореден жесток екшън с присъединяване на Стефан Емилов-Мачката е имало във врачанския затвор, научи извънредно осведомителна организация BulNews.bg.Известният локален нарушител излежава там 6-годишна присъда за куп нарушавания на закона.
Миналия петък 26-годишният престъпник още веднъж се дрогирал до безпаметност и изпочупил тв приемник и плейстейшъна на своите съкилийници. Затворниците подали сигнал на надзирателите и незабавно при тях пристигнали дежурният офицер Пламен Николов и служителят на реда Милен Младенов. Двамата се пробвали да озаптят Мачката, само че той почнал да псува Николов и блъснал надзирателя. Незабавно е било извикано подкрепление и по отношение на дрогирания пандизчия била приложена физическа мощ, което на понятен език значи, че е бил пребит като куче.
Това е следващият случай със Стефан Емилов. Досега той няколко пъти пребива други наказани и все пак се употребява с привилегии при престоя си зад решетките. Буди неразбиране за какво не се съблюдава протокола, при който пандизчия, създаващ напрежение, наложително се мести в друго изправително институция. Мнозина намират опрощение за бездействието на шефа в другарските връзки сред шефа по режима Румен Вачев и бащата на бандита – доктор Емир Петров-Душата, който от дълги години е шеф на дирекция „ Здравен надзор “ в РЗИ Враца.
Любопитното е какво още би трябвало да направи Мачката в пандиза, с цел да бъде изместен в централния софийски затвор или в Белене.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР