Поражението на Антъни Джошуа от украинеца Александър Усик означава, че

...
Поражението на Антъни Джошуа от украинеца Александър Усик означава, че
Коментари Харесай

Промоутър: Не виждам как може да има мач между Джошуа и Фюри

Поражението на Антъни Джошуа от украинеца Александър Усик значи, че е малко евентуално да има борба за обединената международна купа в тежка категория сред британците Джошуа и Тайсън Фюри, сподели промоутърът Франк Уорън.

Джошуа не съумя да се опълчи на превъзходните боксови умения на Усик и претърпя втората си загуба на професионалния кръг на стадиона на футболния Тотнъм в събота, отстъпвайки купите си във версии WBA, WBO, IBF и IBO.

" Не виждам по какъв начин това ще се случи в този момент. Битката за обединяване беше там, каква огромна борба. Сърцераздирателно ", сподели пред Военновъздушни сили промоутърът на Фюри.

Реванш против Усик ще даде на Джошуа късмет да си върне коланите, само че Уорън сподели, че " уязвимият " лондончанин не може да се съпоставя с Фюри, даже и да се бият.

" Усик е добър войник, боксира се извънредно добре. Но Джошуа е толкоз уязвим. Той е подобен от епохи. Те могат да приказват всичко, когато желаят реванш... Дори и да победи Усик, какво ще направи Тайсън Фюри с Джошуа? ", добави Уорън.

Фюри се изправя против Дионтей Уайлдър в Лас Вегас идващия месец, откакто подписа контракт за трети пердах с американеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР