Поради здравословни причини легендата на българската художествена гимнастика Нешка Робева

...
Поради здравословни причини легендата на българската художествена гимнастика Нешка Робева
Коментари Харесай

Нешка Робева се оттегля поради здравословни причини

Поради здравословни аргументи легендата на българската художествена гимнастика Нешка Робева напусна поста треньор на немския отбор.

Това заяви самата Робева в личния си профил в обществените мрежи.

"Радвам се, че най-сетне болничните ми свършиха и ще мога да бъда по-често с вас. Макар и във Facebook. Преди месец и половина паралелно с болничния лист, подадох и оставката си, като треньор на немския народен тим - отбор. Направих го по няколко аргументи. На първо място, тъй като здравето ми се утежни и лекарите предложиха да заобикалям всевъзможни безредици. /По-този мотив няма да мога да следя директно СП/ На второ - откакто нямаше да мога да работя, мисля, че морално беше да освободя поста, с цел да могат да наемат различен треньор. И на трето, тъй като мисля, че им дадох всичко, което бях в положение да дам, а те, уверена съм, са поели толкоз, колкото са били способни да поемат... ", написа Робева.

"Съобщавам ви всичко това, с цел да избегна всевъзможни спекулации по въпроса. На тези, които се тревожат за здравето ми, ще кажа: 'Не се тормозете, Черен гологан не се губи "...

На тези, които демонстрират по-силно любознание, каква е диагнозата и с какво е обвързвана, няма да укривам и искрено ще заявя - със старостта. /Забравих - и напрежението. Може би.../

Е, другари, ще бъда колкото - толкоз, колкото е споделил Началникът от горната страна, само че най-малко ще можем по-често да обменяме някоя клюкичка. /Ако може по-невинна и безобидна/.

Ще съблюдаваме положителния звук.

Приятни събота и неделя. След час ще бъда в градината с доматите и ще бъда доста, доста радостна... ", написа още легендата на българската художествена гимнастика - Нешка Робева.

&

Нешка Робева като млада

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР