Поради своето географско положение България се пада на пътя на

...
Поради своето географско положение България се пада на пътя на
Коментари Харесай

„Бежанците ни превземат“: ГЕРБ с нова предизборна лъжа за Бойко Спасителя

Поради своето географско състояние България се пада на пътя на бежанците, засилили се към богатите страни от Европейски Съюз. Всеки ден у нас влизат сред 500 и 900 незаконни мигранти, призна шефът на „ Гранична полиция “ Росица Димитрова.

ОПГ ГЕРБ интензивно употребява националния проблем, с цел да си прави гаргара с избирателите-гербопитеци. Според новата партенка на 2 октомври целият народ би трябвало да гласоподава за шайката, тъй като единствено Бойко Борисов може да спре напора на бежанци, което, естествено, е плоска и нагла неистина, следващата от щаба на мафиотската партия.

Според изнесената статистика и в случай че се резервира наклонността излиза, че за година в България проникват над 300 000 чужденци, измежду които има и вербувани от „ Ислямска страна “ терористи.

Ако рецесията в онази част на света продължи, след 10-ина години броят на нашествениците може да се изравни с броя на българите. Ама те не желали тук, желали в Германия. Никой не ги пита какво желаят.

Почнат ли да тежат на Германия, която закъсва така и така, Берлин има право да ги репатрира в първата страна от Европейски Съюз, в която са стъпили. Коя е тя? България… Прилагането на Дъблинския правилник може да ни изпълни с няколко милиона мигранти надалеч преди да са минали десетина години.

Защо стана по този начин? Нали Турция трябваше да ги стопира, за какво не минават в Гърция, както по-рано, а идват у нас, пита Васил Василев. 

Едното пояснение е, че гърците подвигнаха голяма стена по границата с Турция, обезопасиха я и в този момент са доста по-спокойни. Така щяхме да сме и ние, в случай че бяхме построили същото.

Реклама

През 2015 година писах дружно с Игнат Раденков писмо на тогавашния министър председател Борисов, увещавайки го да вдигне стената и обяснявайки какъв брой евтина може да излезе.

Вместо това, повлиян от нервностите на Плевнелиев, тогава президент, Борисов издигна една смехотворна за мигрантите телена мрежичка, която те могат да преодолеят, до момента в който си играят на прескочи-кобила. 

Другото пояснение идва от злите езици. Според тях мигрантският напор можел да се свързва с изборите.

Отвън подсказвали, че единствено Борисов може да склони Ердоган да затвори пътя на мигрантите към България. Само той. Ако не бъде определен – да си носим последствията. Внушението  било: Бойко или мигранти. Изберете сами! 

Борисов или не Борисов, мигрантската злина ще виси дълго над главите ни. Затова едно от нещата, които би трябвало да се създадат, е да се построи 4 м висока железобетонна стена по 280 км ни граница.

Струва пари, само че в случай че няма такава стена, ще харчим доста повече за прехрана на мигрантите, за обуздаването им и за очистване на провалите от нашествията. А, би трябвало непременно да отхвърлим и Дъблинското съглашение, като обявим, че няма да одобряваме и заселваме мигранти, без значение кой ги праща – Белгия, Германия или който и ще да е. 

(Из предаването „ Не се опасявай “ с Васил Василев, излъчено на 12 септември 2022 година по Евроком)
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР