Поради огромният интерес към фествала “София Моно 2018” организаторите от

...
Поради огромният интерес към фествала “София Моно 2018” организаторите от
Коментари Харесай

Поради огромен интерес пускат ограничено количество допълнителни билети за “СОФИЯ МОНО 2018”

Поради големият интерес към фествала “София Моно 2018” уредниците от Артишок и Столична община през днешния ден пускат в допълнение лимитирано количество билети в продажба за някои от постановките в програмата му. Това са хитовите постановки на Мариус Куркински – “Черното пиле” (играе се довечера, 10 юли), за моноспектакъла на Виктор Калев – “Грамофонът” (на 11 юли) и за “Възгледите на един преподавател за националната просвета” на Камен Донев (на 12 юли). Билетите могат да се закупят от системата на Ticketportal.bg, а също и на място (ако към момента има) на касата на основен вход на “Военна Академия”. Касата работи всеки ден от 19.00 до 21.30 ч., а входът е откъм бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”. Спектаклите са с начало 21.00 ч.
Фестивалът “София Моно 2018” е в разгара си. До този миг постановките се играха в Тържествената зала в постройката на Военна академия. Веднага щом времето разреши (и няма прогноза за дъжд) – спектаклите ще се изнесат на откритата сцена в парка на академията.
На 13 юли (петък) за първи път на “София Моно” ще гостува моноспектакъл от Македония. “ТЯ “ е с присъединяване на Оливера Аризанова, а сюжетът на постановката е на българката Даниела Колева.
На 14 юли ще гледаме “Живак” на Димитър Живков. Постановката е играна до в този момент повече от 150 пъти.
На 15 юли (в събота) ще има Кино вечер. Специалната прожекция на “Закуска в Тифани” е със съдействието на Cine Libri.
Фестивалът ще закрие артистът Васил Дуев (на 16 юли) с “Всичко на масата” по Ч. Буковски. Спектакълът е с номинация за Икар 2017 за основна мъжка роля и с премия от " Balkan Theatre Tirana Fest " Албания.
За децата са планувани дневни събития в парка - с вход свободен.
Днес 10 юли от 13.00 ч. от ще бъде срещата с книжките “Бъди ми приятел” и “Къде си Слънце” на писателката Юлия Спиридонова. По време на четенето в парка ще гостуват деца от сдужение “АРДУС” (Асоциация на родителите на деца с повреден слух) и е очакван жестомимичен превод. Темата е “Приказните създания от българският фолклор”, а децата ще имат опция да изработят маски на разнообразни герои.
На 14 юли от 10.00 ч. в детската стратегия ще се включи и Столична библиотека с самодейността “Зелени библиотеки”. Ще има занимания за деца, измежду които опцията най-малките да се допрян и посвирят на детски типичен музикални принадлежности. На място ще се издават безвъзмездни читателски карти за Столичната библиотека. За посетителите на парка ще бъде самостоятелен щанд за замяна на книги.
" Проектът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2018 г.”
Следете вести за “СОФИЯ МОНО 2018” във фейсбук – ТУК.
Изберете билети – ТУК.
Начало на представленията – 21.00 ч.
Билети ще се продават и на място на вход.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР