Поръчителите на побоя над разследващия журналист и главен редактор на

...
Поръчителите на побоя над разследващия журналист и главен редактор на
Коментари Харесай

Гешев разкри важна информация за поръчителите на побоя над Слави Ангелов

Поръчителите на побоя над проверяващия публицист и основен редактор на в. " 168 часа " Слави Ангелов се укриват в чужбина и имат интерес от дестабилизация на страната. Това разкри основният прокурор Иван Гешев на брифинг в прокуратурата.
Гешев призна, че има визия кои биха могли да бъдат, само че не издаде повече детайлности. Става въпрос за хора, които са обект на следствие.
" Основната водеща версия е, че това е обвързвано с работата на сътрудника ви и е резултат от дейностите на лица, които желаят да дестабилизират страната, обект са на наказателно гонене и се намират отвън границите на страната, където сега се укриват по други досъдебни производства ", сподели Гешев.
Тримата арестувани за побоя над журналиста Слави Ангелов са спортисти, не са престъпно проявени, а у единия е открита " Моята битка " на Хитлер, както и палки и белезници.
Вчера прокуратурата и Столична дирекция на вътрешните работи са провели множества дейности по следствието. След събраните доказателства са арестувани три лица за причиняване на телесни повреди на журналиста Слави Ангелов и за държане на високо рискови опиати, както и присъединяване в незаконно съдружие.„ Като обвинени са привлечени три лица за незаконно съдружие, за причиняване на телесни повреди на журналиста Слави Ангелов, както и за държане на високорискови наркотични субстанции. Тоест за три обособени закононарушения за всеки един ”, разясни Гешев.
През уикенда в Специализирания углавен съд ще бъде импортирано искане за мярка за неотклонение „ задържане под стража ” на тримата.
" Въпреки изключителното състояние сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и наблюдаващите прокурори събраха в рационален период събраха доказателства, за които прокуратурата ще изиска най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Нашата цел е да бъдат събрани задоволително размер доказателства, с цел да устоят в съда. Въпреки изключителното състояние за нас това беше предпочитан случай, съобщи Гешев, представен от Дарик.
Главният прокурор още веднъж повтори, че нападението против Слави Ангелов е еднакво нахлуване против страната. Водещата версия за проверяващите за офанзивата е, че тя обвързвана с журналистическата му работа. От думите на Иван Гешев стана ясно още, че към момента се работи в посока изясняване на поръчителите на осъщественото нахлуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР