Попзвездата Беби Рекса е била изведенаот сцената по време на

...
Попзвездата Беби Рекса е била изведенаот сцената по време на
Коментари Харесай

Удар с телефон в лицето прекрати концерт на Биби Рекса

Попзвездата Беби Рекса е била изведенаот сцената по време на концерт в събота, откакто е била ударена в главата от телефон, хвърлен от почитател.

Звездата, която изнасяше концерт в Ню Йорк, падна на колене, когато снарядът се удря в главата ѝ, оповестяват от Би Би Си.


По-късно тя беше изведена от залата, явно към момента изпитвайки болежка, с ръце, притиснати към лицето ѝ.

Видеоклип, оповестен в интернет, демонстрира по какъв начин защитата извежда от тълпата мъж, до момента в който почитателите крещят " това е нахлуване ".

Певицата, измежду чиито шлагери са I`m Good (Blue) и Meant To Be, към момента не е взела отношение по случая.

Уебсайтът за злословия Pop Base цитира майка ѝ, съгласно която звездата е получила здравна помощ и се е нуждаела от три шева.

Би Би Си се е свързала с екипа на Рекса за коментар.

Звездата е била в края на концерта си на Pier 17 в Ню Йорк, когато се е случил случаят.

Преди това тя предложения на сцената насълзен почитател от Ел Салвадор, с цел да изпее I`m Gonna Show You Crazy; и извърши спонтанна версия на Seasons след молба от публиката.

Феновете, които участваха на концерта, показаха разочарованието от метода, по който е завършило шоуто.

" Два часа по-късно към момента съм в потрес ", написа един от тях в Twitter. " Видях по какъв начин нещо полетя и я удари. Помислих, че е компактдиск или хартия, до момента в който не видях по какъв начин той падна ".

" Хората в действителност се бяха издокарали и бяха в положително въодушевление, че отиват на концерт, само че този дъртак скапе всичко ", добави различен.

" Супер притеснителен завършек на другояче ужасно шоу ", разяснява трети. " Надявам се, че тя е добре ".

Други театрални снаряди

Все по-често почитателите хвърлят телефоните си на сцената с вярата, че изпълнителите ще театралничат за селфи и ще върнат телефона.

Хари Стайлс даже е прочут с това, че подвига телефона и се обажда на приятелите на притежателя му, с цел да остави гласова поща.

По време на концерт в Лос Анджелис обаче той беше улучен в окото от шепа Skittles и прекара остатъка от шоуто си, изплаквайки окото си с вода.

Звездата от N-Dubz Тулиса е била ударена от телефона на почитател по време на един от обединителните концерти на групата в Глазгоу.

Дейвид Бауи пък се скара с почитател на норвежки музикален фестивал през 2004 година, откакто бе улучен в окото от близалка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР