Популярният сръбски певец Харис Джинович си купил механа, за да

...
Популярният сръбски певец Харис Джинович си купил механа, за да
Коментари Харесай

Харис Джинович за Шабан Шаулич: Прекарвахме много време заедно в кръчмата

Популярният сръбски артист Харис Джинович си купил кръчма, с цел да има къде да пие. Това споделя самият той в изявление за сръбска медия, представена от " Телеграф ".

" Сервитьорите ме гонеха към 12 часа и ми споделиха: " Не повече ". Едва тогава започвах да пия, а по това време нямаше къде да отида. Тази механа проработи някак. Тя работеше много доходоносно, до момента в който не започнах да споделям: " Тази маса няма да заплати ", " Не ги таксувай на тези ". И по този начин заведението банкрутира. Беше рокерски интервал “, споделя Джинович.

Певецът споделя, че през множеството време излизал на алено, тъй като постоянно гощавал посетители. Затова и решил да се откаже от ресторантьорството.

Харис споделя, че имал сътрудници, с които постоянно сядал да изпие повече от една чашка. Най-дълги срещи на по чашка имал с починалия крал на сръбската музика Шабан Шаулич.

" Прекарвахме доста време в кръчмата дружно, до ранните зори. На бара постоянно има компания, само че я няма, когато викаш някой да ти мие прозорците. Там имат слаб отговор ", разяснява артистът.

Харис е огромен почитател на акордеона. Може и да свири на него.

" Музиката и акордеонът са ми обич от ранна младост до в този момент ", добавя звездата на сръбската музика и признава, че децата му не са наследили гения му. Синът му се е отдал на баскетбола.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР