Популярният синоптик Емил Чолаков се завръща в ефир, но в

...
Популярният синоптик Емил Чолаков се завръща в ефир, но в
Коментари Харесай

Емил Чолаков в нова роля

Популярният синоптик Емил Чолаков се завръща в ефир, само че в изцяло нова роля. Той ще бъде водещ на нов риалити формат, който потегля в ефира на  NOVA, от 22 февруари, оповестиха от медията. Под заглавие  “Един за различен ” шоуто ще сложи пред съществени тествания 10 двойки, ще предизвика техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и дамите, ще сложи тематиките за доверието и любовта и ще ревизира какъв брой е значимо да познаваш добре колегата си.

„ Винаги съм чакал това премеждие. То ще бъде нещо изцяло друго както за феновете, по този начин и за мен, само че се усещам удобно в тази роля, тъй като предаването ще бъде доста същинско. Нямам самообладание да се впусна в това преживяване, дружно с участниците, да следя от първия ред по какъв начин минават през провокации, които ще ги трансформират, ще ги вършат по-силни - може да науча нещо ново и за себе си “, споделя Емо Чолаков, който преди по-малко от година напусна bTV и стартира работа като метеоролог на летище " София ".

Повече от 2 000 души на възраст от 18 до 70 години са се записали за кастинга на предаването. Избраните за присъединяване двойки ще съжителстват дружно повече от месец и всекидневно ще подлагат на тестване възприятията си. Всяка двойка ще се бори за премията, пробвайки се да бъде по-добра от другите. На финала двойката-победител може да завоюва от 50 000 до над 100 000 лева

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР