Популярният музикант Ед Шийран влезе в петицата на най-богатите британски

...
Популярният музикант Ед Шийран влезе в петицата на най-богатите британски
Коментари Харесай

Ед Шийран влезе в петицата на най-богатите млади британци

Популярният музикант Ед Шийран влезе в петицата на най-богатите английски музиканти в класацията, направена от в. "Сънди таймс ".

За предходната година положението на 29-годишния реализатор се е нараснало с 40 милиона английски лири и е достигнало 200 милиона /242 милиона щатски долара/.

Класацията за най-богат млад британец се оглавява от 29-годишния херцог на Уестминстър Хю Гросвенър, чието положение възлиза на 10,295 милиарда паунда /12,46 милиарда долара/. Херцогът наследи огромна част от интернационалната група компании "Гросвенър груп ", профилиран в недвижимости и строителство, чиято оценка възлиза на съвсем 15 милиарда $.

Ед Шийран още веднъж е най-богатият английски млад музикант

На второ място е Шарлот Уелсли, която с помощта на положението на своя брачен партньор, има в банковите си сметки 2 милиарда английски лири. Неин брачен партньор е милиардерът Алехандро Санто-Доминго, който е акционер в най-голямата корпорация за произвеждане на бира. На трето място е класиран Джак Съливан, наследник на бизнесмена и президент на футболния клуб "Уест хам " Дейвид Съливан. Неговото положение е оценено на 1,1 милиарда паунда, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР