Популярният конкурс за музикално, танцово и изобразително изкуство ОРФЕЕВИ ТАЛАНТИ

...
Популярният конкурс за музикално, танцово и изобразително изкуство ОРФЕЕВИ ТАЛАНТИ
Коментари Харесай

Приятна изненада! Орфееви таланти 2022 става международен

Популярният конкурс за музикално, танцово и изобразително изкуство " ОРФЕЕВИ ТАЛАНТИ " - ПЛОВДИВ прераства в интернационален. Тази извънредно приятна изненада оповестиха от организационния екип на авторитетното спортно събитие, което годишно събира в града под тепетата хиляди гении - музиканти, танцьори и художници.

През 2022 година Международният конкурс за музикално, танцово и изобразително изкуство " Орфееви гении " ще се организира от 15 до 17 юли. Негов хазаин за следващ път ще бъде Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство " Проф. Асен Диамандиев " - град Пловдив, която е и негов съорганизатор, дружно със Сдружение с нестопанска цел " Български народен юношески фолклорен съюз ". Председател на 25 членното жури още веднъж ще бъде ректорът на АМТИИ - проф. доктор Тони Шекерджиева - Новак.

Конкурсът е част от Програмата на ограниченията за протекция на деца с изявени способности, което дава опция на огромна част от участниците в състезанието да получат едногодишни и еднократни парични стипендии от държавния бюджет, посредством Министерство на културата.
Информация за периодите, в които ще се одобряват поръчки за присъединяване, както и разяснения по регламента на огромното събитие, очаквайте скоро.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР