Популярният испански тв канал Telecinco шокира с необяснимата забрана да

...
Популярният испански тв канал Telecinco шокира с необяснимата забрана да
Коментари Харесай

Испански канал забрани половинката на Роналдо Джорджина

Популярният испански тв канал Telecinco шокира с необяснимата възбрана да се приказва в стратегиите й за половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес. Тя бе вписана в него предходната седмица по разпореждане на управлението. Черният лист на Telecinco включва десетки имена на испански звезди. Повечето от тях не са известни отвън Испания, само че казусът с половинката на Кристиано изпъква като изключително фрапантен. 

Родената в Аржентина от татко аржентинец и испанска майка Джорджина е несъмнено най-следваната в Испания звезда с помощта на голямата войска почитатели в сметките й в обществените мрежи. 

На този декор, съгласно в. „ Ла Расон “, буди пълно  неразбиране заповедта да не се дава никаква информация и да не се загатва името на Джорджина в светските стратегии на „ Телесинко “.

От което гаджето на Роналдо надали ще се разтревожи изключително, защото и вторият сезон на нейното писмено риалити по „ Нетфликс “ -  „ Аз съм Джорджина “, не стопира да жъне триумфи, а единствено в " Инстаграм " тя е следвана от съвсем 50 милиона души.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР