Популярният диджей и рап изпълнител Nana ще гостува у нас

...
Популярният диджей и рап изпълнител Nana ще гостува у нас
Коментари Харесай

Бъди шампион! Стани. Никога не се отказвай

Популярният диджей и рап реализатор Nana ще гостува у нас още веднъж през 2018 година. Това съобщи той в изявление за News.bg.
А какво пожелава за Рождество Христово на българските си фенове, може да прочетете по-долу.

Здравей, Nana! Ще ни разкажеш ли повече за новия си албум?
Новият ми албум се споделя #BetweenLuciferAndGod. Той е " планиран " да прави хората щастливи - тези, които обичат моята музика от края на 90-те, само че също да провокира вниманието и на по-младите. Има 4 нови версии на някои от най-големите ми шлагери като Remember The Time, Let It Rain, Father и Lonely, и 13 чисто нови части. Представен е частично в Германия, Русия и последно, само че не на последно място в България. Имах доста занимателни моменти, до момента в който работих със Светльо (Светлин) Куслев и с моята скъпа другарка Веси (Весела Бонева), с която на два пъти работихме взаимно и с която дружно написахме две от песните в албума, в това число първия сингъл GO AWAY.

Какво те въодушевява, Nana?
Възходите и паденията в живота. Когато някой е претърпял неприятен опит в живота си, само че има предпочитание да продължи, това ме въодушевява. Би могло да бъде просто един човек или състезателен тим, или боксьор, който или които губят борбата. Как тези хора мислят и работят е доста вдъхновяващо. Ние всички сме минали през сложни времена в живота си, тъй че какъв е смисълът да се предаваме? Бъди първенец! Стани. Никога не се отхвърляй. Никога.

Идваш в България доста постоянно. Какво ти харесва тук?
Какво одобрявам най-вече в България? Шопска! Извинявайте, девойки, само че шопската салата е на върха на моя български лист.

Имаше няколко плана в България. Какво знаеш за българската музика и какво мислиш за българските реализатори?
Аз обичам да купонясвам на чалга. Смятам, че чалгата е на основата на обичайната поп-фолк балканска музика, само че е продуцирана по съвременен метод и аз не разбирам текстовете. Наясно съм със разногласията към този род, които, имам вяра, са учредени върху спор на поколенията. Също по този начин съм очарован от реализатори като незабравимият оперен артист Борис Христов или Мистерията на българските гласове. Изпитвам огромен почит към млади дами реализатори като Весела Бонева, които заслужават позициите си в свят, в който в музикалната промишленост преобладават мъже.

Какво те кара да се връщаш в България?
Имам ужасно доста почитатели в България и толкоз българи, които са израснали с моята музика, тъй че аз постоянно имам най-малко три чудесни аргументи да дойда в България: приятелите ми, почитателите ми и моята шопска салата!

Планираш ли нови планове тук в България?
Това ще бъде моята загадка.

Да, имаш доста български почитатели! Кога можем да те чакаме още веднъж тук?
През 2018-та. Може би ще направя няколко концерта с Веси, с цел да представим песните от новия ми албум #BetweenLuciferAndGod.

Къде ще бъде идващото ти пътешестване?
Следващата ми спирка е Киев.

Би ли споделил Коледните си пожелания с нас?
Весела Коледа, България! Бъдете здрави, бъдете благословени. Също ви поисквам прелестна нова 2018-та година! Обичам ви. Ваш Nana.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР