Популярният арендби певец и водещ на Музика, музика по БНТ

...
Популярният арендби певец и водещ на Музика, музика по БНТ
Коментари Харесай

VenZy стана мъжки татко

Популярният арендби артист и водещ на " Музика, музика " по Българска национална телевизия Венцислав Милър Ауори, по-известен като VenZy, стана баща на момченце. Радостната вест показа самият той в обществените мрежи, малко откакто синът му проплака в столичната болница " Шейново ".

" Слава на Господ Бог, създателя и вседържателя на всичко съществуващо, Слава на Исус Христос и Пресветата Божия Майка Дева Мария! Роди ми се наследник! Казва се Антони, тежи 3.340 и е 49 сантиметра! Благодаря ти, Евгения Славова, за най-прекрасният подарък на света! Нека Господ Бог бди над теб! Сине, мама, баща и всички твои родственици постоянно ще са до теб и ще те закрилят! Аз ще направя всичко, което е по силите ми, с цел да те възпитам, да станеш един заслужен българин, мъж и най-много човек! Нека Господ Бог бди над теб! Обичам те от цялото си сърце! ", написа щастливият баща във Facebook.

Екзотичният софиянец VenZy произлиза от два рода с разностранни ползи. Баща му идва от Нигерия в България, с цел да учи стопанска система и по този начин се среща с майка му, която следва в Медицинската академия. Но прародител му е бил цигулар в Аржентина, като по време на освобождението на Македония от османска власт получава зов от Стефан Стамболов, пратен до всички българи по света да оказват помощ на страната. Той оставя цигулката, връща се и става опълченец, за което получава орден. Баба му е била детски възпитател по пеене и акордеон. Вензи запява още на като дете, а на 13 постъпва в хора към Българското национално радио. Няколко години по-късно е солист в учебната вокална група на 144 СОУ „ Народни будители “, където приключва междинното си обучение, по-късно записва тонрежисура в Нов български университет. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР