Популярният актьор Васил Василев-Зуека разкри в предаването На кафе интересни

...
Популярният актьор Васил Василев-Зуека разкри в предаването На кафе интересни
Коментари Харесай

Зуека разкри без кои два спорта не може и какво го зарежда най-много в живота

Популярният артист Васил Василев-Зуека разкри в предаването " На кафе " забавни детайлности към всекидневието си и обичаните си неща.

Оказа се, че той е буен последовател на два спорта, които непрекъснато гледа по малкия екран. " Винаги когато има старт от Формула 1 аз виждам, чувам, почитам коментаторите. И те го знаят. Даже, когато станах в 7 ч., с цел да виждам откриването на сезона в Австралия, си споделих - ти си фанатик. Обожавам и лека атлетика, още от дребен. Самият аз съм спортувал ", сподели той.

" Най-голямото ми избавление е синът ми Стефан. С него няма досада, няма и отмора. Семейството ми дава сили, тъй като когато в една къща има доста обич, тогава всичко е доста хубаво. А и Ани и Стефан ме заредждат с такава сила. Щом на другия ден ставам с въодушевление за работа, значи всичко е супер. Имам и щерка на 20 години, която е студентка в Лондон. Учи драма ", разкри Зуека.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР