Популярният актьор и голям привърженик на Левски - Камен Воденичаров,

...
Популярният актьор и голям привърженик на Левски - Камен Воденичаров,
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: Планът за тоталното разделение в държавата стигна и до Левски

Популярният артист и огромен последовател на Левски - Камен Воденичаров, даде своето мнение преди дербито с ЦСКА. Звездата от " Ку-Ку " и " Каналето " счита, че преимуществото преди мача е на страната на " алените ".

" Очаквам играчите да са мобилизирани и да излязат за победа с цялата изясненост, че това е най-хубавият излаз от срещата. Няма на кого да разчитат с изключение на на настоящето треньорско управление в лицето на Елин Топузаков и на себе си. Тук към този момент няма кой да ги пази, навива и бута. Предимство има аленият клуб с това, че са водачи в класирането и са покрай шампионската купа. Показват положителни игри в последните мачове и като цяло преимуществото е на тяхна страна.
 Даниел Боримиров разкри детайлности за новоучреденото съдружие
Даниел Боримиров разкри детайлности за новоучреденото съдружие

" Идеята е в него да членуват по-платежоспособните почитатели "

Ключовото за триумфа в понеделник ще е характерът на футболистите на Левски! Всичко зависи от тях. Няма по какъв начин да не се отразят всички събития в Левски на играчите. Въпросът е да се отразят мобилизиращо! Много е тъжно това, което се случва с обичания ни клуб. Някой сякаш преднамерено желае да се раздели една голяма общественост, която само в България действаше по добър метод, мощно и дружно. Сега и тази общественост е разграничена. Планът за тоталното разделяне в страната стигна и до Левски.

Стомната се счупи и в този момент всички би трябвало да излязат изцяло спокойни и необременени с упования. Няма да се успокои ситуацията в клуба. Ще бъде една хубава вечер, в случай че се завоюва, само че на другия ден проблемите ще останат и ще се точат много дълго. Най-големият коз на Топузаков е това, че е притиснат до стената ", съобщи телевизионният водещ пред " Мач Телеграф ".
 Станимир Стоилов към този момент не е треньор на Левски и по документи
Станимир Стоилов спести 200 000 лв. на Левски

И писмено уреди напускането си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР