Популярният 51-годишен супермодел от Дания Хелена Кристенсен зарадва феновете с

...
Популярният 51-годишен супермодел от Дания Хелена Кристенсен зарадва феновете с
Коментари Харесай

51-г. супермоделка се снима в прозрачно бельо, засенчвайки дори ангелите на Victoria's Secret СНИМКИ 18+

Популярният 51-годишен супермодел от Дания Хелена Кристенсен зарадва почитателите с още една работа за марката дамски облекла на Victoria's Secret.

Въпреки забележителната си възраст, дамата живее и работи в Ню Йорк, Съединени американски щати, показвайки при всяка опция фигура, на която всяко момиче ще завиди. Нов прям, само че, несъмнено, артистичен кадър беше споделен с почитателите на модела в Instagram Victoria's Secret.



На фотографията Хелена се появи седнала в нишата на стълбите на къщата си. Моделът опитва комплект алена дантела на известна марка. И с цел да остане по някакъв метод в границите на благоприличието, тя нахлузи копринен халат в цвят.



Жената пусна косата си, с цел да сътвори домакински тип, и леко подвигна очи за експресивност. Само за няколко часа фотографията с Хелена се хареса на 50 хиляди души, а в мненията беше невероятно да се премине от въодушевени почитатели.



По време на дългата си кариера 51-годишната Хелена Кристенсен е работила с доста фешън къщи и е спечелила самопризнание от представители на стилната промишленост. Жената към момента работи и то освен като модел, само че и като фотограф. Въпреки раздялата, Хелена към момента е добра другарка на холивудския артист Норман Рийдъс и отглежда общия им наследник Мингус.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР