Популярните найлонови торбички вече са минало! - обявиха от ССС

...
Популярните найлонови торбички вече са минало! - обявиха от ССС
Коментари Харесай

Сбогом на найлоновите торбички в магазините на ССС Обувки и чанти

Популярните найлонови торбички към този момент са минало! - оповестиха от ССС Обувки и чанти - пазарният водач в търговията на дребно с обувки в Европа и един от най-големите производители в Полша. Компанията използва единствено рециклирани хартиени опаковки, а известният уебсайт obuvki.bg (също благосъстоятелност на ССС Груп) употребява екологични кутии и опаковки за доставка.
Според изчисленията на компанията, в България на всеки човек се падат по над 420 найлонови торбички за година! За благополучие се следи превръщане на наклонността в резултат на обширни полемики за запазване на околната среда и ограниченията, които взимат огромните компании.
„ Доскоро имаше необятно публикувано мнение, че екологията е непокътната за първокласни марки с тясна, осъзната група клиенти. Ние доближаваме до необятна публика с продуктите си, продаваме над 70 милиона обувки годишно, заради което не желаеме да участваме в всеобщата приложимост на найлонови опаковки и се фокусираме върху построяването на екологична осведоменост измежду нашите клиенти. Самият артикул обаче е също толкоз значим, колкото опаковката. Като компания, ние слагаме главен акцент върху документите за генезис на материалите, от които се вършат обувките и аксесоарите, налични за продажба в ССС. Нашата продукция е обозначена с марката Fairtrade, която е една от най-разпознаваемите системи за етично узаконяване на продуктите, а сбирките на Lasocki Kids са направени от еко кожи, сертифицирани в сходство с протокола на Leather Working Group. Приложихме и политика за ръководство на химичните субстанции, тъй че продуктите, продавани онлайн, да са безвредни за клиента и щадящи природата. " - споделя Марчин Чичерски, ръководител на Управителния съвет на CCC S.A.
Екологичните цели на CCC включват още 5% понижение на потреблението на електрическа енергия, 5% понижение на излъчванията на CO2 и 5% по-малко боклуци до 2021 година Зелените проекти на компанията включват още понижаване на излъчванията на въглероден диоксид с 620 тона или 100 тона по-малко опаковки от картон. От своя страна Центърът за проучвания и развиване в Полковице е оборудван с най-новите климатични системи, употребяващи въздушни термопомпи, както и BMS система, която интегрира и управлява всички сградни системи. Това разреши да се реализиран доста огромни икономии на електрическа енергия. В момента CCC работи по създаването на цялостна бизнес тактика за идващите години, която ще включва и действия за стабилно развиване.
Като световен сътрудник на UNICEF ССС ще подари над 6.6 милиона $ на международната организация за интервала 2019-2021. Многобройните клиенти на ССС обувки и чанти в България към този момент са осведомени с самодейността посредством разпространяването на хартиени торбички, означени с надписа CCC FOR UNICEF. По този метод CCC поддържа UNICEF, тъй че всяко дете да има огромни фантазии и да доближи цялостния си капацитет, като подсигурява здравето и по-доброто обучение на децата.

За CCC:
CCC е пазарният водач в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има 700 магазина, ситуирани в търговски центрове в 15 страни, както и лична фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият подбор от обувки на налични цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи.
CCC работи на правилото на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на доста марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага произведения от естествена кожа. Повече от половин век той е бил наличен единствено за дамите, само че в този момент към този момент и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата - с сбирките Lasocki Kids и Lasocki Young.
В допълнение към личните марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също по този начин предлага лицензирани сбирки от обувки. Пример за това е сбирката Disney, която е обожавана от децата поради обичаните детски анимационни герои. В допълнение към необятната гама от обувки магазините на CCC оферират също фешън чанти и аксесоари.
CCC вкарва най-новите трендове в света на модата на полския пазар, като в това време предлага налични цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да дават отговор на най-високите упования на клиентите.
CCC разполага с близо 700 филиала в 15 страни. CCC продава над 25 милиона чифта обувки годишно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР