Популярната водеща Елън де Дженерис призна в изключително откровено интервю

...
Популярната водеща Елън де Дженерис призна в изключително откровено интервю
Коментари Харесай

Елън де Дженерис e била сексуално насилена от доведения си баща

Популярната водеща Елън де Дженерис призна в извънредно искрено изявление с другия исполин на малкия екран Дейвид Летърман, че е била подложена на полово принуждение от своя доведен татко, когато е била младеж.

"Това е в действителност ужасна, ужасна история и единствената причина, заради която в действителност описвам с детайлности, е, че желая другите девойки да не разрешават на някого да го прави ", призна Елън.

"Майка ми е имала рак на гърдата незабавно откакто са се оженили ", продължава тя. - Премахнали са ѝ едната гърда. Имаха доста, доста мощна полова връзка, което беше много доста неловко за мен. Когато беше отвън града, той ми споделяше че усеща бучка в гърдата й и би трябвало да усети моите гърдите, не желал да я разстройва, само че доста е желал да допре моите. "

Де Дженерис споделя, че този "номер " татко ѝ е употребява неведнъж като опрощение да я допира. Веднъж той се опита да счупи вратата, а аз отворих прозореца, скочих и се затичах, тъй като знаех какво ще направи - щеше да се стигне до освен това. Не желаех да призная на майка ми, тъй като я защитавах и знаех, че това ще съсипе щастието ѝ. "

След няколко години, продължава Елън, тя е разказала на майка си какво се е случило, само че споделя, че майка ѝ не ѝ е вярвала по това време и е останала с него цели 18 години. В последна сметка майка ѝ го е напуснала.

"Това, което множеството дами вършим е, че като че ли не усещаме да имаме глас ", споделя Елън. "Това е единствената причина, заради която за първи път приказвам за това на някой различен, с изключение на на моите другари. Просто не се усещаме почтени, или се опасяваме да приказваме, и се опасяваме да кажем „ не “. Когато виждам хората да приказват, изключително в този момент, ме разгневява, че се има вяра на жертвите, тъй като просто не вършат някои неща ".

"И аз одобрявам мъжете, само че има някои мъже, които прекаляват прекалено много. Време е за нас да имаме глас. Време е да имаме власт ", прикани паметната водеща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР