Популярната световна компания за софтуерен анализ на играчи SciSports, която

...
Популярната световна компания за софтуерен анализ на играчи SciSports, която
Коментари Харесай

Софтуерна компания праща бразилски талант в Лудогорец

Популярната международна компания за софтуерен разбор на играчи SciSports, която е основана в Утрехт (Нидерландия), предлага Лудогорец като най-хубаво място за гений на Васко да Гама. Става въпрос за 19-годишния атакуващ халф Марлон Гомес. Според изследването разградчани са с показател 85. На второ място е Спартак Москва с 83, а нидерландските грандове Фейенорд и ПСВ са с по 82. Марлон има контракт с Васко до края на 2026 година, а неотдавна Фабрицио Романо разгласи, че от него се интересува Дженоа.

Инструментът за кариерни препоръки на SciSports пресмята въз основа на данни доколко състезател и клуб са подобаващи един за различен. Тази оценка се основава наред с други неща на предстоящата трансферна стойност, жанр на игра, равнище и плануван капацитет на състезателя. Различни фактори като опция за развиване, шансове за игрово време, жанр на игра и образуване на клуба въздействат върху резултата.

Именно на база на всички тези данни компанията пресмята, че Лудогорец е най-хубавото място за Марлон за старт на интернационалната му кариера.
 Лудогорец демонстрира интерес към бразилски бранител
Лудогорец демонстрира интерес към бразилски бранител

" Орлите " наблюдават Самир Каетано Де Соуза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР