Популярната култура винаги е оказвала осезаемо влияние върху младежкия стил.

...
Популярната култура винаги е оказвала осезаемо влияние върху младежкия стил.
Коментари Харесай

15 модни тенденции от миналото, които днес предизвикват както носталгия, така и лек срам

Популярната просвета постоянно е оказвала осезаемо въздействие върху младежкия жанр. Милиони момчета и девойки основават ежедневния си външен тип, въодушевен от съвременни музиканти и обичани кино герои. Например, даже при започване на 2000-те, орди девойки се разхождаха по улиците в шапка с козирка обратно, като героинята на Майли от поредицата “Дивият ангел ”.

Ние си припомнихме ярките трендове от последните десетилетия, които младежите подхващаха, гледайки нашите и задгранични звезди. И най-после ще намерите бонус, който още един път ще потвърди, че модата е циклична.

Прическа “Рейчъл ”

В един от сезоните на сериала „ Приятели “ Дженифър Анистън се появи с прическа, която подлудяваше дамите по целия свят. Тя даже получи име в чест на героинята от поредицата.

Шапка с козирка обратно

Наталия Орейро, се трансформира в обект на реплика за милиони девойки. Разпознаваемото изображение се състоеше от тениска и панталон, а героинята завързваше пуловер на кръста. Основният акцент беше шапка.

Плетен пуловер

В края на 90-те години извънгабаритният набит пуловер беше известен продукт както за момчета, по този начин и за девойки.

Дънки с ниска талия и верижен колан

Бритни Спиърс в един от клиповете се появи в ниски панталони с колан под формата на солидна верига и с орнамент в пъпа, фешън дами се втурнаха да повтарят този облик.

Розов велурен костюм

Американската актриса и певица Парис Хилтън един път болести сътрудниците си с любовта си към велуровите костюми.

Карирана мини пола

Образът на ученички в карирани поли и вратовръзки, в който солистите се появиха в дебютния видеоклип „ Излязх от мозъка си “, се трансформира в техен признак.

Ажурна шапка

Функционалността на ажурните шапки, присъщи за 2000-те, беше под въпрос, защото при студено време беше невероятно да си загреете ушите с тях.

“Невидими ” устни

Преди 12-15 години хубавиците всеобщо изоставяха ярки червила, гледайки към звездите. Козметичните чанти на девойките бяха цялостни с гланцове за устни в светли нюанси

Гофрирани влакна

Маша за коса с гофрирани плъгини беше комфортен инструмент за доста хубавици, тъй като с нейна помощ можете да си изградите елементарна, само че ефектна прическа, като тази на Кристина Агилера или Тайра Банкс.

Бандана

В края на 90-те – началото на 2000-те беше невероятно да си представим моден външен тип без бандана. На Запад Джъстин Тимбърлейк, сестрите Олсен, Кристина Агилера постоянно се показваха с подобен аксесоар.

Кристали

В самото начало на 21-ви век всички бяха захласнати от кристали. Дрехите, чантите и слънчевите очила могат да блестят на модовете. И също по този начин кристали бяха изляти върху лицето и тялото под формата на татуировки.

Бижута в ориенталски жанр

С стартирането на телевизионния сериал “Клониране ”, обществеността увеличи интереса към източната просвета. Това се случи значително с помощта на основния воин, на който нежният пол, млад и остарял, искаше да бъде.

Бельо, надничащо отдолу под дънки

През 2006 година артистът се показа на Евровизия, където се появи с дънки с невисок растеж, над пояса на които се вижда подгъвът.

Понижени тиранти

Външният тип на Аврил Лавин е въодушевен от младежи, търсещи различни стилове на облекло. И когато излезе супер известният видеоклип към песента „ Приятелка “, появяването на певицата окончателно завладя младежта.

Тъмни опушени очи

През втората половина на 2000-те години немската момчешка група Tokio Hotel стреля с избухлив звук, който оказва осезаемо влияние върху външния тип на младежите от това време.

Бонус: нетизен показа непредвидена находка с поздрави от предишното

– Видях детските си тениски в магазина. Всички девойки носеха тези.
– Тези бяха с щампа в целия стомах. Това е жалка подигравка.
Коя от тези трендове не ви подмина?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР