Популярната Интернет ТВ платформа дава възможност на българите в цял

...
Популярната Интернет ТВ платформа дава възможност на българите в цял
Коментари Харесай

„Възвишение“ тръгва онлайн от 23 май! Ексклузивно в мрежата на Neterra.TV

Популярната Интернет ТВ платформа дава опция на българите в целия свят да гледат кино лентата онлайн и по законен метод
Българите по целия свят ще имат опция за първи път да гледат легално и във високо качество кино лентата на режисьора Виктор Божинов „ Възвишение “. След забележителния триумф по кината, лентата ще бъде показана на 23 май в платформата на Neterra.TV

„ Възвишение “ ще бъде наличен като спомагателна услуга на онлайн платформата, която дава опция феновете за първи път да се насладят легално на качествено българско модерно кино. Награденият за най-хубав балкански филм на 22-ия Международен фестивал „ София Филм Фест “ ще може да бъде платен или нает, без значение дали искащите да го гледат са клиенти на Neterra.TV.
Той ще бъде наличен за фенове на всички места по света. Филмът е с извънредно качество, както на картината, по този начин и на звука и може да бъде гледан на разнообразни типове устройства.
Чрез разпространяването му онлайн Neterra.TV работи в посока за обезпечаване на резистентност на кино и телевизионните продукции в Интернет пространството в света. Иновативната онлайн платформа се стопира на кино лентата „ Възвишение “, тъй като заглавието покори сърцата на родните фенове и медии с превъзходната си постановка, актьорска игра и възприятие за комизъм.

“Ние в Нетера се интересуваме както от новаторските и креативен подходи, по този начин и от качествената направа на продуктите, зад които заставаме. Очаровани сме от кино лентата „ Възвишение “, освен от сюжета и играта, само че и от операторската работа и вдъхновяващата музика. Щастливи сме, че първи имаме шанса да зарадваме сънародниците ни с опцията да му се насладят онлайн ”, споделя Емил Стойновски, Продуктов управител на Neterra.TV.
Най-гледаният български филм за последните 7 години, „ Възвишение “ е първият пълнометражен план на режисьора Виктор Божинов и е основан на едноименния разказ на Милен Русков.
Филмът споделя за двама „ полуреволюционери, полу-разбойници ” Гичо (Александър Алексиев) и Асенчо (Стоян Дойчев), които през 1872 година взимат присъединяване в Арабаконашкия грабеж на Димитър Общи (Филип Аврамов), след което търсят Левски, с цел да му предадат значимо писмо. Двамата се озовават захвърлени в природата, на трагикомично премеждие, изпълнено с интриги, измама и изменничества, което ги води до нагорнище, където истината не може да остане скрита.

„ При основаването на този филм за нас водещо е било качеството, както художествено, по този начин и механически. От тази позиция е наслаждение да работим с Neterra.TV и имаме вяра, че точно с помощта на тази платформа българите в страната и по света ще имат опцията да гледат нашия филм. Отново и още веднъж “, споделя режисьорът Виктор Божинов.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР