Популярната българска певица и почетен гражданин на Бургас Кичка Бодурова

...
Популярната българска певица и почетен гражданин на Бургас Кичка Бодурова
Коментари Харесай

Милионер чака Кичка Бодурова в Бургас. Кой е

Популярната българска певица и почетен жител на Бургас Кичка Бодурова дойде преди минути в родния си град с аления си крайслер, видя внимателен кореспондент на Флагман.бг.

Бодурова бе посрещната от щатския милионер Тони Кичуков пред хотел „ България “, където двамата обядваха от специфичното меню на началник готвача.
-->
Звездата на българската музика е близка другарка на със фамилията на Кичуков. Тони и брачната половинка му Марияна обожават песните на Кичка. Днес преди срещата на българския бизнесмен с изпълнителката от мощния американски джип, който той докара в България с транспортен съд от Съединени американски щати, нежно се носеха мелодиите на Кичка Бодурова.  

Кичка Бодурова описа пред Флагман.бг, че приготвя лятното си турне. Концертът в Бургас ще е запаметяващ и предстоящ от почитателите й – на 17 юли, а ползата несъмнено няма да е „ мижав “ (по Панайот Панайотов, б.а.).

Нейният фамилен другар Тони Кичуков е един от сериозните предприемачи в Аризона, с ползи в областта на превоза. Мнозина го дефинират за втория най-богат българин в Щатите след Шефкет Чападжиев, а даже медиите в Съединени американски щати бяха впечатлени от имението му, което е луксозно – с 2 басейна с морска вода, 15 джакузита, 5 водопада, водна пързалка и игрище за голф.

В къщата Тони събира огромното си семейство и другари. Воден от носталгията по България преди години той си закупи няколко парцела в Созопол и най-малко два месеца в годината е край морския бряг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР