Поправките в конституцията ще изличат корупцията. Не можем да правим

...
Поправките в конституцията ще изличат корупцията. Не можем да правим
Коментари Харесай

Правосъдният министър: Поправките в конституцията ще изличат корупцията

Поправките в конституцията ще изличат корупцията. Не можем да вършим баница, в случай че не броим яйцата. Това разяснява в утринния блок на bTV правосъдният министър Христо Иванов за признатия на първо четене законопроект за промени в Конституцията. „ От тук нататък следва един доста значим спор. Тук не става въпрос единствено за вид А или Вариант Б. Намирането на точния вид изисква верен спор. Това не е първата корекция в Конституцията. Ако се върнете обратно във времето, ще видите. Аз благодаря на всеки един депутат, който е дал гласа си”, сподели Христо Иванов.

Тези ремонти, по думите на министъра, ще изличат корупцията. Помолен да разяснява има ли компромис от страна на „ Атака”, които от самото начало бяха срещу този законопроект, а най-после го поддържаха, министър Иванов уточни: „ Аз персонално за взаимни отстъпки не мога да приказвам “.

Иванов акцентира, че този законопроект не е негов, защото министърът не може да внася законопроект.

„ Той е национална концепция, безапелационен бе Иванов. - Аз желая да поздравя премиера Борисов. Подобни болшинства могат да се реализиран единствено на доста високо лидерско равнище “./БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР