Попитахме варненци кой е най-големият проблем на морската столица. Всички

...
Попитахме варненци кой е най-големият проблем на морската столица. Всички
Коментари Харесай

Попитахме варненци: Кой е най-големият проблем на града?

Попитахме варненци кой е най-големият проблем на морската столица. Всички единомислещо показаха - чистотата на града. Според жителите, последните години, Варна е безусловно затрупана с отпадъци, даже в централната, туристическа част на града.

Според доста от хората, главен проблем е неналичието на просвета в жителите и гостите на града. " Ако имаше санкции и кой да следи за реда, нямаше да е по този начин! ", безапелационни са варненци. Според други обаче, казусът е в сметопочистването на регионите и незадоволителните контейнери за боклуци.

" Редовно преливат от отпадъци ", описват хората.

Много жители на Варна, запретнаха ръкави и сами започнаха да почистват зелените площи. Подобна организация вече има в " Младост " и " Възраждане ", а хората се стремят да поддържат чисти най-малко регионите към детските площадки.

Много от жителите на града показаха липса на осветяване, незадоволително места за отдих и спорт, и неприятна инфраструктура. Сериозен проблем се оказва и положението на детските площадки в града. Хората ги разказват като занемарени и мръсни.

Не липсваха и хора, които настояха за по-сериозни ограничения към мотористите, които нощем излизат по улиците на града и с шума, който подвигат тормозят всички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР