Попитахме нашия нумеролог Нели Колева за датата на предстоящите избори

...
Попитахме нашия нумеролог Нели Колева за датата на предстоящите избори
Коментари Харесай

Нумеролог, Нели Колева: Нови избори през 2023 – какви тайни крият числата?

Попитахме нашия нумеролог Нели Колева за датата на идните избори 02.04.2023.
 Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще дава отговор гратис на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.  Датата 02.04.2023 
 

► Според нумерологията и астрологията планетата Земя навлезе в нова епоха  от началото на 2020-та. От планетарна позиция стартира нов световен преход.

Астрологични, нумерологични характерности сочат, че към Земята идва радикално друга енергия  повече от 3 години. Тази нова сила е изключително мощна до 2025 година.

Енергията е в международен проект. Човечеството, всички нации се намираме в нов космически цикъл . Това е огромен десетгодишен цикъл, който визира всички страни по света, всяка по друг метод, според от нейните характерности.

Космичната дълготрайност на цикъла е до 2030 година. Този огромен космически интервал е обвързван с трансформации в политическия живот на България. Промените се случват постепенно и поетапно през другите години на интервала, според от структурата на настоящата година, както и през персоналните месеци на годината. Отчетливо динамични са 2024, 2025, 2026 от околните години. Всяка година е забавна и трансформираща от към събития. Цялото хилядолетие е под знака на цифра 2 и 4, и техните редуцирани стойности.

 
 Текущата година 2023
 

►Следвайки тълкуването на всички числа от настоящата 2023-та година, съгласно вибрацията на годината, както и последните числа, налице е космична наклонност от към поява на нова конструкция въпреки, през първото полугодие да е към момента едва изразена.
Т.е на местата на старите водачи да дойдат нови водачи. Това е космичното значение на цифрите от 2023-та година. Предстои да забележим разнороден и пъстър парламент с плевел парламентарен живот. В цифрите образуващи структурата на годината, взе участие променливата и неустойчива осцилация на Меркурий. Имаме също и Марсово въздействие, което се свързва с спорове, недобросъвестност, властване, интриги, разногласия.
 
Годината е под въздействието на Марс
 

2023 е под засиленото въздействие на цифра 7, която се свързва с планетата Марс, съгласно системата по която работя от дълги години. Аспектите на 2023 имат отношение и с кармични уроци на планетата Сатурн. Коалиционните сътрудници мъчно ще вършат споразумение.

Денят на идните избори – е привързан с планетата Меркурий , която има отношение към властта

► Изчисляваме нумерологично и виждаме, че датата на идните избори е цифрата 9. Това число се обвързва със Сатурн и Плутон.  

От сбора на цифрите в 2023 наблюдаваме интензивността на цифра 2, отговаряща за Луната.

От нумерологична позиция, датата на идните избори е обединителна, само че има какво да се желае.

В  съставните сили на 02.04.2023 липсва огромна интензивност. Датата е затворена енергийно. Желателно е водачите и партиите да стимулират своите гласоподаватели.

 

Номер 2 ГЕРБ – Съюз на демократичните сили
• Номерът на бюлетината не дава цялостна информация коя партия ще завоюва повече гласове в изборния ден. Това е единствено наклонност, тенденция. Позитивен номер не постоянно значи сигурна победа на дадена партия. Дали дадена партия може да има повече предимства- ориентираме се съгласно анализите на числата, и съгласно персоналните, самостоятелни хороскопи на водачите към деня, в който се организират изборите. Важен е и персоналния месец.

Хороскопите на водачите на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили и ПП- ДБ  в околните месеци имат напрегнати аспекти . В деня на изборите има две политически сили, които имат сходни, близки резултати. 

Според нумерологични, астрологични калкулации следва борба за лидерското място. Следвайки цифрите, партия ГЕРБ има лидерска позиция, с наклонност за водеща роля, само че без късмет да направи държавно управление.

Двойката в астрологията е Луната, въплъщава народа . Тя се стреми да оказва помощ и заобикаля конфликтни обстановки, само че е склонна е на придвижвания в доста направления.
Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов има динамичен рожден хороскоп. Според рождени параметри персоналния месец на господин Бойко Борисов като в деня на изборите, по този начин и през месец април има съединителен темперамент, само че без дълготрайна вероятност, защото доста скоро през лятото  се сменят значими параметри в хороскопа му.

 
Номер 12 – Продължаваме промяната – Демократична България
Политическа партия и Демократична България към този момент са в коалиция, само че мъчно могат да намерят нови сътрудници в идващия парламент.

Според нумерологичния разбор рождената, композитна карта на Кирил Петков сменя осцилация на персоналната година през месец април 2023, след деня на изборите. Тогава се трансформират рождените характерности на господин Петков.

Астрологичните калкулации сочат компликации при съдружаване, появяват се различия при групова работа с друга партия, по този начин също и при влизане в нови съдружия.

Според новата осцилация човек има избрани условия, по- мъчно прави взаимни отстъпки, отстъпки, желае да бъде забележим и чут. Нумерологични калкулации сочат, че водачите Христо Иванов и Кирил Петков все по-трудно ще се схващат. Предстоят им неразбории, разногласия, недоразумения, борба.

•  Без значение коя от водещите партии, обединения е първа, тя няма да има късмет да сформира кабинет в дълготраен проект , защото в границите на 2 месеца от деня на изборите и двамата водачи господин Бойко Борисов на ГЕРБ-СДС и Крил Петков на ПП-ДБ - сменят персоналната си година , а това трансформира съществено моментните произлизащи събития и техните персонални хороскопи.

 
Номер 3 – Възраждане
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов от дълго време разгласи, че се бори да завоюва първото място. Независимо че все още партията няма потенциал за първа мощ, тя непрестанно усилва своите гласоподаватели.

Нумерологичен метод сочи налице е наклонност партия Възраждане да завоюват повече гласове , в параленост с предходните избори, даже може да удвои резултата си.

Звездите, числата са благосклонни към водача Костадинов. Възраждане е единствената партия, която след предходните избори набира скорост, усилва своите гласоподаватели, и продължава да пораства поддръжката към групировката.

 
Номер 1 – Българска социалистическа партия
Според знаците на нумерологията, поддръжката за Българска социалистическа партия с водач Корнелия Ниноваф се усилва. Българска социалистическа партия имат съдбоносен късмет да си върнат гласоподавателите посредством гласоподаване с хартиената бюлетина. През месец април рождената характерност на госпожа Нинова като персонален месец е много самостоятелна, само че през месец май е под въздействие на Луната дава отговор за колектив, група.

Единицата нумерологично е знак на постоянството, дава прогрес, непоклатимост. Тя се свързва с водачество, новото начало.
През цялата 2023-та партия Българска социалистическа партия и персонално госпожа Нинова минава през стадий на огромна промяна. Това ще се усети с по-голяма мощ през 2024-та.

 
Номер 13 - Движение за права и свободи
В битката за 3- та позиция ще се борят Движение за права и свободи /номер 13/ и Политическа партия Възраждане /номер 3/ на господин Костадин Костадинов.

Номер 3 в нумерологията е знак на планетата Юпитер. Тази цифра взе участие и при двете партии. Числото се свързва с триумфа, шанса, дава самопризнание, късмет за сполучливи нови контакти. Тройката има постоянна конструкция, разчита на доверие, благосклонност.

От позиция на астрологията, Движение за права и свободи е с номер 13, чийто сведен общ брой е материалната осцилация четворка. Четири има добра организация и лидерски качества. Свързва се с ред, закон, дисциплинираност.

Според астрологични тълкувания партия Движение за права и свободи може да избере пътя обвързван с поддръжка, което е по- очевидно изразено след рождения ден на водача Мустафа Карадайъ през месец май. Според рождени  данни на водача, ДПС  може да са основен фактор след изборите - въздействието е засилено през втората половина на 2023.
 Номер 15 – Български Възход
► Следвайки нумерология, астрология, редукцията на номер 15 Български напредък може да мине през цифра 6  олицетворяваща Венера . Тази астрологична характерност е податлива на непознато мнение, човек може да изпада в блуждаене, съмнения.
 Номер 14 -  Левицата
► Левицата с номер 14 дава спънки, компликации, вероятни са разногласия до момента в който се стигне до единодушие, споразумение. Според астрологията имаме сатурново въздействие в структурата на цифрата 14, което дава известни усложнения
 Номер 4 – Има Такъв Народ – Слави Трифонов
► ИТН с водач Слави Трифонов е с номер 4. Нумерологично, астрологично цифра 4 дава отговор на планетата Сатурн. Под нейния надзор са трудностите, лишенията, самотата. Под въздействие на цифра 4, човек може да има персонално незадоволство в живота, може да страда. Четворката  всичко реализира с доста труд.

Изборна серпантина
Редица нумерологични, астрологични фактори сочат, че предварителните избори на 02 април не са последните парламентарни избори за 2023 година.

От нумерологична, астрологична позиция, на разположение е наклонност да се състоят няколко пъти предварителни парламентарни избори през тази 2023 година. Предстоят ни избори както с присъединяване на остарели, по този начин и на нови водачи, партии, някои от които са в обединения. 

 
2023 година от нумерологична, астрологична позиция - наклонност на годината
И през тази 2023-та година наклонността е за неспокойни месеци в политическия живот на България. Това е до края на 2023. Напрегнати месеци има и през 2024-та година.

Според знаците на нумерологията, астрологията, предстоят трансформации в политическия живот на страната. Голяма част от партиите се намират в дълбока политическа рецесия. Хороскопи на доста авторитетни водачи претърпяха промени. Тези огромни трансформации не престават и в годините напред.

От позиция на цифрите, числата- съставянето на държавно управление с огромна дълготрайност във времето- няма.

Според нумерологията, астрологията, държавно управление с мандат даже до локалните избори не може да се сформира. Нумерологични, астрологични разбори сочат, че има едва изразена наклонност да се сформира кабинет с доста къс мандат- до лятото на 2023.
Нумерологично, астрологично има наклонност за нови избори в границите на 2023.
 
 Нумеролог Нели Колева се занимава 30 години с нумерология, астрология и кабала.  Нели Колева Провежда курсове по нумерология - самостоятелни и групови. Телефони за информация и контакт с Нели Колева:
0888 74 21 78; 02/ 832 1289



 
Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще дава отговор гратис на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.
 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР