Попфолк певицата Цветелина цери пациенти със специална терапия, включваща духовни

...
Попфолк певицата Цветелина цери пациенти със специална терапия, включваща духовни
Коментари Харесай

Чалга легендата Цветелина лекува с духовни послания

Попфолк певицата Цветелина цери пациенти със специфична терапия, включваща духовни послания, съчетани с музикален акомпанимент на китара. Гласовитата дама гради кариера като арттерапевт и психолог в Пловдив, като дава съвещания онлайн. А два дни в седмицата приема искащи в персоналния си кабинет под тепетата. Цвети към този момент има онлайн клиенти от Съединени американски щати, Англия и Канада.

Мисията ми е да разпределям наслада на хората, съобщи за " Марица " изпълнителката на " 100 мерцедеса ". Тя е издала аудиокнига с 2 диска, включващи 101 духовни послания.
Преди години Цветелина приключи " Поп и джаз изпълнителско изкуство " в Пловдивския университет, само че желанието й непрестанно да се самоусъвършенства я предиздвикало да запише още две специалности, които изучи редом с практикуването на музикалната си кариера.

" Магистър съм по консултативна логика на психиката, която приключих в ПУ " Паисий Хилендарски ", а музиката и логиката на психиката сплотих посредством арттерапия, която специализирах в Нов български университет ", похвали се Цветелина. За утешение на почитателите й тя не се е отказала и от пеенето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР