Попфолк певицата Софи Маринова обидила своя дългогодишна колежка. Това стана

...
Попфолк певицата Софи Маринова обидила своя дългогодишна колежка. Това стана
Коментари Харесай

Бони: Истината е такава, че аз съм много обидена на Софи Маринова, бяхме като сестри

Попфолк певицата Софи Маринова обидила своя дългогодишна колежка. Това стана ясно от малко видео в Тик Ток. Изпълнителката Бони си изля душата в подкаста на Ивка Бейбе и показа, че с Ромския славей са скарани от известно време и че Софка я е засегнала.

" Истината е такава, че аз съм афектирана на Софи доста! Бих го разказала, само че нещата са много… Софи съм я обичала доста, правила съм доста неща за нея. Не я ненавиждам, не изпитвам никакви неприятни усеща, няма завист, нито пък злоба. Нейният екип настрои хората, известни гримьори да се показват, че не мога да приживея нейния успех… “, описа Бони, представена от " Телеграф ".

" 20 години аз съм си давала последните си пари, когато Софи е имала потребност. Моето дете е учило за двама, за себе си и за Лоренцо, както съм гледала личното си дете, по този начин и нейното! Тя знае какви са нещата и за какво съм й обидена… “, добави тя.

" Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, дори като сестри, може да ми звънне да почистим нещата, макар че не съм ги предизвикала аз! “, по този начин приключи певицата на лекия род.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР